Training Concept & Contentmarketing (basis)

Laat je opleiden door award-winning professionals uit de praktijk

Praktische informatie

Datum

12 september 2024 (Digitaal)
22 oktober 2024 (Digitaal)
Klik hier voor meer mogelijkheden

Tijdstip

09:30 - 12:30 uur

Deelnamekosten

€375,- excl. BTW
(of €187,50 p.m.)

Voor wie is de training concept & content?

De training is voor iedereen die wil snappen hoe je vanuit een duidelijke strategie content bedenkt. Je creëert content die niet alleen aansluit bij je eigen doelstellingen, maar vooral ook relevant is voor je doelgroep(en).

Ben je op zoek naar verdieping in content kennis?

Personaliseer je leerervaring: Welke training je ook kiest bij de Adwise Academy, jouw leerdoelen staan bij ons centraal. Laat ons weten wat je doelen zijn, zodat we de training optimaal op jou kunnen afstemmen!

Tip: Wil je deze training volgen met jouw team? Volg deze dan als een Incompany training.

Bekijk Incompany mogelijkheden

Wat leer je tijdens de training concept & content?

In deze training zet je de eerste stap om Concept & Content professional te worden. De inhoud van de training is opgedeeld in onderdelen en ziet er als volgt uit:

 • Trends binnen content marketing: Ontdek de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van content marketing, zodat je altijd voorop loopt in de branche.
 • Creatieve concepten: Leer hoe je creatieve en pakkende concepten kunt bedenken om je boodschap op een originele manier over te brengen.
 • Archetypes: Ontdek de verschillende archetypes en hoe je ze kunt gebruiken om je content aantrekkelijker te maken voor je doelgroep.
 • Content creëren vanuit je merkwaarden: Leer hoe je je content kunt afstemmen op de kernwaarden en identiteit van je merk, zodat het een consistente boodschap uitdraagt.
 • Persona's: Leer hoe je persona's kunt opstellen, waardoor je een beter inzicht krijgt in je doelgroep en hun behoeften.
 • Customer journey: Ontdek hoe je een ideale klantreis kunt ontwerpen om je doelgroep effectiever te bereiken op verschillende touchpoints.
 • Content strategie: Leer hoe je een contentstrategie kunt ontwikkelen die aansluit bij je doelstellingen en de behoeften van je doelgroep.
 • 3H-model: Ontdek het 3H-model en hoe je het kunt gebruiken om je content doelgericht te plannen en uit te voeren.
 • Contentkalender: Leer hoe je een contentkalender kunt opstellen om je contentstrategie gestructureerd en georganiseerd te implementeren.

concept-contentmarketing

Wat kun je na de concept & content training?

 Na het volgen van deze training:
 • Ben je in staat content te creëren vanuit een merk strategie;
 • Ben je in staat om persona's op te stellen en ook de pijnpunten van je doelgroep bloot te leggen;
 • Ben je in staat een ideale customer journey op te stellen;
 • Ben je in staat een doelgericht content marketing plan op te stellen;
 • Ben je in bezit van het certificaat: Concept & Content marketing


Studiebelasting / inspanning

De studiebelasting is ongeveer één dagdeel (3 uur)

  Schrijf je nu in!

people-32

Onze Academy trainers

Delen graag kennis vanuit hun expertise.

Marlon Achteresch
Marlon Achteresch Content Strategistt
Wendy Bolhuis
Wendy Bolhuis Head of Brand & Experience
Tom de Haas
Tom de Haas Learning & Development Manager

Adwise Academy: Waar vooruitgang en praktijkervaring samenkomen

Adwise Academy biedt een leerervaring die zowel teams als individuen meeneemt naar het volgende niveau van professionele ontwikkeling. Met trainingen die volledig zijn afgestemd op de unieke vereisten van je organisatie en de persoonlijke groei van elke deelnemer, halen onze ervaren trainers het beste naar boven met kennis direct uit de praktijk. Ze verbinden theorie naadloos met echte werkscenario's en bieden inzichten die deelnemers meteen kunnen toepassen. Of het nu gaat om het versterken van een heel team of om persoonlijke vaardigheden te verdiepen, Adwise Academy staat garant voor praktijkgerichte trainingen die resulteren in directe meerwaarde en een duurzame impact op zowel persoonlijk als organisatieniveau.

 

Kan je niet op deze data?

Bij Adwise Academy begrijpen we dat het niet voor iedereen mogelijk is om onze live trainingen bij te wonen. Om iedereen de kans te geven zich te ontwikkelen, bieden we nu de mogelijkheid om de opnames en presentaties van onze trainingen te ontvangen. Met deze flexibele optie kun je de training volgen wanneer het jou uitkomt, in je eigen tempo. Voor €300,- exclusief BTW krijg je toegang tot al het trainingsmateriaal, waarmee je verzekerd bent van dezelfde waardevolle inzichten als in onze live sessies. Heb je interesse in een live training, maar komt een andere datum je beter uit? Neem dan contact op met Maikel via WhatsApp voor meer informatie en de mogelijkheden. WhatsApp contact

JannekeDeWilde_07_(1)

Dit zeggen onze deelnemers

Succesverhalen
.

"Als marketeer denk je vaak alleen vanuit de branche waarin je werkt en in mijn geval werk ik op een kleine marketingafdeling. Dan is zo’n sessie met vakgenoten die zich allemaal willen blijven verbeteren heerlijk."

Janneke de Wilde
Marketeer bij Emergo Prefab
JannekeDeWilde_07_(1)
Janneke de Wilde
Marketeer bij Emergo Prefab

Meld je direct aan

En wees verzekerd van een plek

Maikel-Veldhuis (2)

Heb je hulp nodig bij je keuze, of heb je inhoudelijke vragen?

Maikel helpt je graag
.

Business Unit Manager Adwise Academy

Stuur een Whatsapp!

Veelgestelde vragen

en contactmogelijkheden

 • Ik twijfel over welke training of opleiding ik moet volgen, wat kan ik doen?

  Neem contact op met een van onze opleidingsadviseurs via mail ( academy@adwise.nl ) of via telefoon (0546-212811). We denken graag met je mee.

 • Kan ik een offerte ontvangen?

  Uiteraard is het mogelijk om een offerte te ontvangen van het totaal bedrag van een cursus die je wilt volgen. Je kunt het offerteverzoek mailen naar academy@adwise.nl. Wij helpen jou graag verder.

 • Ik ben ziek/ verhinderd, kan ik de training inhalen?

  Ja dit is mogelijk. Je kunt de training op een later moment inhalen. Mocht je verhinderd zijn geef dit altijd z.s.m. door, in overleg wordt gekeken naar een passend moment om de les in te halen.

  Heb je een online training gevolgd? Alle online trainingen worden opgenomen zodat je deze ook op een later moment kunt terugkijken.

 • Kan ik ook met mijn collega’s een training of opleiding volgen?

  Alle trainingen van de Adwise Academy worden ook als Incompany training gegeven. Volg met je team, afdeling of organisatie een training toegespitst op je branche en organisatie, of pak met maatwerk jullie specifieke uitdagingen aan. Neem contact met ons op voor meer informatie, we denken graag met je mee.

Adwise Academy

Kwaliteitswaarborging e-Academy & NRTO keurmerk.