Training 12 maanden consistent content creation

Ga aan de slag met jouw content.

Praktische informatie

Datum

9 oktober 2024 (Almelo)
11 december 2024 (Utrecht)
Klik hier voor meer mogelijkheden

Tijdstip

09:30 - 16:00 uur

Deelnamekosten

€895,- excl. BTW
Inclusief een gezonde lunch
(of €150,- p.m.)

Waarom zou je de 12 maanden consistent content creation training moeten volgen?

We begrijpen dat het een uitdaging kan zijn voor marketingteams om consistent kwalitatieve content te produceren. Daarom duiken we samen met Philip in Notion, waar we je contentbibliotheek van A tot Z opbouwen. Dit is dé kans om de contentcreatietrein voorgoed op gang te krijgen!

Personaliseer je leerervaring: Welke training je ook kiest bij de Adwise Academy, jouw leerdoelen staan bij ons centraal. Laat ons weten wat je doelen zijn, zodat we de training optimaal op jou kunnen afstemmen!

Tip: Wil je deze training volgen met jouw team? Volg deze dan als een Incompany training.

Bekijk Incompany mogelijkheden
copywriting

Voor wie is de training 12 maanden consistent content creation?

Deze training is ideaal voor:

  • Marketingteams die verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en uitvoeren van de contentstrategie binnen hun organisatie.
  • Content Marketeers die zich richten op het creëren, beheren en verspreiden van content om merkbekendheid te vergroten en leads te genereren.
  • Social Media Managers die verantwoordelijk zijn voor het plannen, creëren en publiceren van content op sociale mediakanalen.
  • Communicatiespecialisten die zich bezighouden met de interne en externe communicatie van een bedrijf en behoefte hebben aan consistente contentcreatie.

Als je interesse hebt in het volgen van meerdere trainingen, kun je profiteren van een korting door gebruik te maken van onze leergangen.

DSC_2518

Wat leer je tijdens de training 12 maanden consistent content creation?

Je krijgt praktische tools en technieken aangereikt om:

  • Systemen opzetten die jouw contentcreatieproces stroomlijnen.
  • Een contentmatrix en ideeënbacklog ontwikkelen die als eindeloze inspiratiebronnen dienen.
  • AI benutten voor nieuwe invalshoeken en content opzet. Zoals ChatGPT GPT-4, Notion (Google Spreadsheet als alternatief), Publer voor planning.
  • ChatGPT inzetten om content te creëren die jouw unieke tone-of-voice weerspiegelt.

people-29 (1)

Wat kun je na de 12 maanden consistent content creation training?

Aan het einde van de trainingsdag heb je alle tools in handen om voldoende boeiende content te creëren, waarmee je op de lange termijn consistent blijft op alle socials en in je e-mailmarketing.

Je ontvangt het certificaat ‘Training 12 maanden consistent content creation’.

people-13

Q&A

Na afloop van de training wordt er een digitale Q&A van een uur gepland.

Wat is het gewenste niveau om de training te volgen?

Enige ervaring met contentplanningstools is mooi meegenomen, maar absoluut geen vereiste. We beginnen bij de basis en bouwen samen op.

Studiebelasting / inspanning

De studiebelasting is één dag (6 uur) en een digitale Q&A van 1 uur met de trainer in groepsverband.

  Schrijf je nu in!

DSCF5129-1
5216 BW PHILIP WALLAGE [WEB]001

Over onze trainer

Philip Wallage
.

Na 12 jaar freelancen helpt Philip Wallage zijn klanten met wereldklasse UX-design via een abonnementsmodel: BTNG Unlimited. Als een van de top 3% freelancers wereldwijd, erkend door Toptal, heeft Philips werk bijgedragen aan het succes van bedrijven als ADIDAS, ASML, LEGO, PWC, Vodafone, Philips en vele anderen.

Philip Wallage
Senior UX designer
5216 BW PHILIP WALLAGE [WEB]001
Philip Wallage
Senior UX designer

Adwise Academy: Waar vooruitgang en praktijkervaring samenkomen

Adwise Academy biedt een leerervaring die zowel teams als individuen meeneemt naar het volgende niveau van professionele ontwikkeling. Met trainingen die volledig zijn afgestemd op de unieke vereisten van je organisatie en de persoonlijke groei van elke deelnemer, halen onze ervaren trainers het beste naar boven met kennis direct uit de praktijk. Ze verbinden theorie naadloos met echte werkscenario's en bieden inzichten die deelnemers meteen kunnen toepassen. Of het nu gaat om het versterken van een heel team of om persoonlijke vaardigheden te verdiepen, Adwise Academy staat garant voor praktijkgerichte trainingen die resulteren in directe meerwaarde en een duurzame impact op zowel persoonlijk als organisatieniveau.

 

Kan je niet op deze data?

Bij Adwise Academy begrijpen we dat het niet voor iedereen mogelijk is om onze live trainingen bij te wonen. Om iedereen de kans te geven zich te ontwikkelen, bieden we nu de mogelijkheid om de opnames en presentaties van onze trainingen te ontvangen. Met deze flexibele optie kun je de training volgen wanneer het jou uitkomt, in je eigen tempo. Voor €300,- exclusief BTW krijg je toegang tot al het trainingsmateriaal, waarmee je verzekerd bent van dezelfde waardevolle inzichten als in onze live sessies. Heb je interesse in een live training, maar komt een andere datum je beter uit? Neem dan contact op met Maikel via WhatsApp voor meer informatie en de mogelijkheden. WhatsApp contact

Meld je direct aan

En wees verzekerd van een plek

Maikel-Veldhuis (2)

Heb je hulp nodig bij je keuze, of heb je inhoudelijke vragen?

Maikel helpt je graag
.

Business Unit Manager Adwise Academy

Stuur een Whatsapp!

Adwise Academy

Kwaliteitswaarborging e-Academy & NRTO keurmerk.