Maatwerk & Incompany

Dé ontwikkelpartner voor inhouse agency building
.

Maatwerk & Incompany

Dé ontwikkelpartner voor inhouse agency building
.

Ontwikkeling op maat

Speciaal voor jouw organisatie
.

Ben je op zoek naar een training voor meerdere collega’s? Of wil je als manager je hele team laten bijscholen? Een incompany of maatwerk training is dan een slimme keuze. Wij bieden trainingsprogramma’s die speciaal zijn toegespitst op jouw organisatie en medewerkers. Bovendien werken deze trainingen stimulerend voor de samenwerking binnen je team of bedrijf!

ADW-2023-Hackaton-7967-1

Maatwerk & Incompany

Wat houdt het in
.

 • Volledig op maat: Trainingen die specifiek voor jouw organisatie zijn ontworpen.
 • Praktijkgericht leren: Cases, theorie en opdrachten direct toegespitst op jouw organisatie.
 • Ruime keuze: Een breed scala aan trainingen & opleidingen, waaronder SEA, UX & CRO, AI en Contentstrategie.
 • Flexibele levering: De mogelijkheid om de training online, op kantoor of op een door jou gewenste locatie te volgen. 
ADW-2023-Hackaton-8088

Voorsprong vraagt om continue ontwikkeling

Vernieuwing. Overal om ons heen zien we vernieuwing. Technologie maakt vandaag mogelijk waar we gisteren nog van droomden. Elke dag kan er meer, kan het beter en kan het sneller. De marktleiders van morgen weten vernieuwing om te zetten in voorsprong. Het vasthouden van die voorsprong vraagt om een continue beweging vooruit.

In de digitale transformatie is elke organisatie onderweg van vandaag naar morgen. Ook op het gebied van kennis en vaardigheden. Vooruit denken vraagt om vooruit opleiden. Adwise Academy is gespecialiseerd in de ontwikkeling van inhouse teams. Wij realiseren het groeipad van vandaag naar morgen en naar overmorgen. Voor de hele marketing, communicatie en marketing technologie organisatie én voor elke collega.

Adwise Academy denkt vanuit voorsprong door beweging. We bewegen mensen en teams van wat ze nu beheersen naar wat er op korte termijn nodig is en verder naar waar de lange termijn om vraagt. En dat doen we vanuit een compleet bewegingsplan voor de inhouse agency. Adwise Academy is meer dan een opleider met een ongekend breed pakket praktische trainingen. We zijn strategische voorsprongbouwers en voorspronghouders.


Een vast onderdeel van onze strategische aanpak is de ondersteuning bij het opzetten van een in-house agency. We begeleiden organisaties in de transitie van uitbesteden naar het zelf beheersen van cruciale competenties, met ondersteuning van Adwise waar nodig. Vooral op het gebied van marketing en innovatie is het van cruciaal belang dat organisaties de kerncompetenties in huis hebben. Alleen zo kan men een voorsprong opbouwen, behouden en verder uitbreiden.

Adwise Academy

Kwaliteitswaarborging e-Academy & NRTO keurmerk.

Vraag vrijblijvend een advies aan

Vul geheel vrijblijvend het onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op over de mogelijkheden van maatwerk & incompany trainingen. 

Maikel-Veldhuis (2)

Heb je vragen over onze maatwerk & incompany mogelijkheden?

Maikel helpt je graag
.

Business Unit Manager Academy

Stuur een whatsapp!

Deze bedrijven gingen je voor

Een greep uit onze Academy opdrachtgevers.

logo_rabobank
logo_atkins
logo_oad
logo-qredits
logo_saxion
nedap_logo
Thales_Nederland-Logo
logo_university_twente
Logo-Kees-Smit-1
logo_ausnutria
logo-bovag
T-Mobile-Logo

Veelgestelde vragen

en contactmogelijkheden

 • Waarom zou ik kiezen voor een incompany training bij Adwise Academy?

  Helemaal voor jullie gemaakt: We snappen dat elk bedrijf uniek is. Daarom zorgen we ervoor dat onze trainingen perfect matchen met wat jullie nodig hebben – van jullie eigen bedrijfscultuur tot de uitdagingen die in jullie markt spelen.

  Leren door te doen: Wij houden van een mix tussen nadenken en doen. Jullie team krijgt niet alleen nieuwe ideeën en theorieën te horen, maar gaat er meteen mee aan de slag. Zo blijft het niet bij woorden, maar wordt het echt praktijk.

  Experts die het klappen van de zweep kennen: Onze trainers? Die hebben hun sporen verdiend en weten precies hoe ze hun kennis moeten overbrengen – inclusief alle slimme tips en trucs die zij zelf in de praktijk gebruiken.

 • Wat zijn de kosten voor een incompany training?

  De kosten kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de specifieke ontwikkelbehoeften, de duur van de training en eventuele speciale verzoeken. Wij plannen graag een vrijblijvende (digitale) kennismaking om jullie wensen en behoeften in kaart te brengen. Op basis van dit gesprek zullen wij een passend voorstel voor jullie maken.

 • Hoe lang duurt een incompany training?

  De lengte van de training? Die bepaal je zelf. Of je nu een snelle sessie van een halve dag wilt of een volledige dag training, of zelfs regelmatige sessies elk kwartaal - we passen het helemaal aan op wat jij nodig hebt.