Subsidiemogelijkheden

Om jou te helpen om- of bijscholen
.

Subsidiemogelijkheden

Om jou te helpen om- of bijscholen
.

Een leven lang ontwikkelen

Het hebben van werk dat bij je past en waar je het naar je zin hebt is ontzettend belangrijk. Vooral ook in deze tijd. Jezelf blijven ontwikkelen is hierbij een belangrijk aspect. Voor je huidige baan, bij een andere werkgever én voor jouw toekomst. 

De Adwise Academy werkt daarom met enkele subsidieverstrekkers. Dankzij deze subsidies krijg jij de mogelijkheid om onze diverse trainingen en opleidingen gratis of deels vergoed te krijgen. Hierdoor kan je jouw kennis en skills uitbreiden en updaten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Neem contact met ons op.

 

STAP-budget

Subsidie voor jouw toekomst
.

Op 1 maart 2022 wordt het STAP-budget geïntroduceerd. STAP staat voor Stimulering Arbeidsmarktpositie en vervangt de huidige belastingaftrek voor studiekosten. Om goed inzetbaar te blijven op de arbeidsmarkt, is het belangrijk dat mensen zich blijven ontwikkelen. Met het STAP-budget kan jij gebruik maken van ons diverse aanbod Digital Marketing, Recruitment en Development trainingen!

Wil je meer weten over het STAP-budget? Lees het hier.  

logo-stap-budget

Twents Fonds voor Vakmanschap

Ontwikkel jezelf in de digitale wereld
.

Twijfel je over een carrièreswitch richting ICT maar weet je niet goed waar te beginnen? Overweeg dan de mogelijkheid van een scholingsvoucher bij het Twents Fonds voor Vakmanschap. Het Twents Fonds voor Vakmanschap is er voor werkenden, ZZP’ers en werkzoekenden uit Twente die zich willen om-, her- of bijscholen in een development vakrichting maximaal tot en met MBO niveau 4.

Dankzij deze scholingsvoucher kan jij deelnemen aan ons Development Programma. In onderstaande video verteld één van de oud deelnemers wat de scholingsvoucher voor haar heeft betekend. 

twents-fonds-voor-vakmanschap

Mogelijke subsidies

Enkele voorbeelden.

maikel-veldhuis

Vragen over jouw subsidiemogelijkheden?

Maikel helpt je graag
.

Operationeel Manager Academy

Stuur een whatsapp!