HORECAVA19

Het AI Lab op de Horecava

4 dagen lang inspireren over de mogelijkheden van AI in Horeca & Hospitality

Ontdek de kracht van AI voor de horeca

Van efficiëntere personeelsplanning tot gepersonaliseerde gastervaringen en duurzaam voorraadbeheer: AI biedt ongekende mogelijkheden voor de horecasector. Tijdens de Horecava (12 t/m 15 januari 2026) in de RAI Amsterdam zijn de AI-experts van Adwise Academy, voor de tweede keer, aanwezig bij het AI LAB om jou te inspireren.
Ontdek hoe je met slimme technologie tijd bespaart, kosten verlaagt en je dienstverlening naar een hoger niveau tilt, zodat jij meer tijd overhoudt voor de echte passie van werken in de horeca: jouw gasten een onvergetelijke ervaring bieden.

Of je nu een restaurant runt, een hotel beheert, eigenaar bent van een cateraar of een andere horecazaak hebt, wij laten je zien hoe AI een verschil kan maken. 

 

Is AI een gevaar voor de gastvrijheid?

"Het inzetten van AI gaat ten koste van onze gastvrijheid!"
Dat is waar veel horecaondernemers de mist in gaan. In werkelijkheid is het precies het tegenovergestelde. Slimme en veilige toepassingen van AI zorgen juist voor meer tijd en ruimte om aandacht te hebben voor je gasten, terwijl de effectiviteit binnen je organisatie toeneemt. In onze podcast, gemaakt in samenwerking met de Horecava, vertelt Rien Mol eigenaar van Landgoed het Rheins, hoe zij AI gebruiken om hun telefonie over te nemen.
Het resultaat? Meer tijd voor een betere gastbeleving en een soepelere organisatie.

Luister op YouTube

Slimmer ondernemen met AI, van keuken tot gast

Van menukaarten tot marketingcampagnes. AI in de horeca neemt het saaie werk uit handen, zodat ondernemers zich kunnen focussen op wat ze écht leuk vinden: creëren, koken, gastvrijheid, klantcontact en ondernemen. Met slimme AI-tools en data gestuurde innovaties kunnen horecaorganisaties vandaag al slimmer werken, efficiënter communiceren en beter inspelen op de wensen van hun gasten.

In deze tweede aflevering van de Horecava x Adwise Academy Podcast vertellen Luuk Mercx (marketingmanager bij Rational Nederland) en Nadine Wigger (beursmanager van Horecava) hoe AI de horeca transformeert, van keuken tot gast.

Luister op YouTube

Kom naar het AI LAB op de Horecava

De wereld van kunstmatige intelligentie (AI) groeit in een enorm tempo, maar voor velen blijft het nog wat ontastbaar. Ook in de horecasector groeit de vraag naar innovaties die bijdragen aan efficiëntie, minder verspilling en lagere kosten. Van AI telefoonassistentie tot reserveringssystemen en van slim gebruik van tools als ChatGPT tot het opstellen van een veilig AI beleid.

Het AI LAB bied je de kans om deze technologieën zelf te ervaren en te ontdekken hoe AI jouw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen. We geven bezoekers niet alleen inzicht, maar ook praktische toepassingen die direct toepasbaar zijn.

Voor elke horecaondernemer die op zoek is naar efficiënte, kostenbesparende technologische oplossingen is het AI LAB een must visit! 
Kom langs bij op de Horecava van 12 t/m 15 januari en onze experts laten jou zien hoe jouw organisatie gaat groeien met kunstmatige intelligentie! 

Nu al benieuwd hoe jouw organisatie kan groeien met AI? Ontdek onze op maat gemaakte AI sessies of vraag een vrijblijvend advies aan. 

Ontdek onze AI Academy
HORECAVA08-1

Vragen of een vrijblijvend AI advies aanvragen?

Maikel helpt je graag.

Vul volledig vrijblijvend onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Contact person

Bekijk de aftermovie van vorig jaar!

Samenwerkingspartners

Dit zijn onze partners.