Internationaal Remote Traineeship

Jong internationaal talent klaar stomen voor toonaangevende internationale bedrijven
.

Internationaal Remote Traineeship

Jong internationaal talent klaar stomen voor toonaangevende internationale bedrijven
.

Internationale samenwerking

Next step for Adwise Academy
.

Adwise Academy is een samenwerking aangegaan met 'Talent Acceleration Platform (TAP)', een Nederlands-Palestijns EdTech-bedrijf dat zich richt op het ondersteunen van getalenteerde jonge mensen in fragiele delen van de MENA-regio. Door middel van educatieve programma's biedt TAP hen de mogelijkheid om een vliegende start te maken in hun carrière. Adwise Academy heeft  een remote digital marketing traineeship ontwikkeld om deze studenten een kickstart te geven in hun carrière en klaar te stomen voor een (remote) baan bij een bedrijf in Europa.

Adwise academy x TAP careers (1)

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij Adwise Academy geloven we sterk in het maken van maatschappelijke impact. Het is onze kernwaarde om een verschil te maken, en met dit project richten we ons specifiek op het verbeteren van de levens van mensen in kansarme gebieden. We vinden het belangrijk om deze individuen een kans te geven op een baan en hen te ontwikkelen op het gebied van digitale vaardigheden, zoals digital marketing. Het hebben van een passende baan is van enorme impact op het leven van deze jonge getalenteerde mensen. Door hen te voorzien van de juiste kennis en tools, kunnen ze een positieve invloed uitoefenen op hun eigen leven en gemeenschap. 

Waarom is het zo waardevol?

Ons programma is ontworpen met een sterke focus op praktijkgericht leren. We geloven dat de beste manier om digitale vaardigheden te ontwikkelen is door ze in de praktijk toe te passen. Daarom werken we met trainers die werkzaam zijn bij de nummer 1 opleider in digital marketing van Nederland en brengen we onze eigen award-winnende cases in. De studenten werken aan opdrachten voor echte klanten, waardoor ze waardevolle ervaring opdoen en hun vaardigheden kunnen aanscherpen. Bovendien zijn onze trainees zeer slimme en gemotiveerde individuen met een universitaire achtergrond. Ze zitten in het traineeship omdat ze graag een kans willen krijgen om op afstand te werken bij Europese bedrijven. Op deze manier dragen we ook bij aan het verkleinen van het tekort op de arbeidsmarkt.

ADW-2022-Monthly-Round-table-3848

Zelf op zoek naar Digital marketing talent voor jouw organisatie? 

Bent u zelf op zoek naar hoogopgeleid en gemotiveerd digital marketing talent voor uw organisatie? Bij Adwise Academy bieden we bedrijven de mogelijkheid om stageplekken aan te bieden aan onze trainees. Dit stelt zowel de bedrijven als de trainees in staat om elkaar te leren kennen en waardevolle werkervaring op te doen. Onze trainees zijn bereid om op afstand te werken en staan te popelen om hun kennis en vaardigheden toe te passen. Het bieden van een stageplek aan een van onze getalenteerde trainees is kosteloos. Als uw bedrijf interesse heeft, kunt u zich bij ons melden en helpen we u graag verder.

Maikel-Veldhuis (1)

Wil je meer weten over de trainees en het programma?

Maikel helpt je graag
.

Operationeel Manager

Stuur een Whatsapp!

Samenwerkingspartners

.

google-logo-png
tap 2022 dark@1500x (1) (1)

 

Wil je meer informatie over het programma en de trainees?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op