Internationaal Remote Traineeship

Jong internationaal talent klaar stomen voor toonaangevende internationale bedrijven
.

Internationaal Remote Traineeship

Jong internationaal talent klaar stomen voor toonaangevende internationale bedrijven
.

Change language

Ontdek de kracht internationale samenwerking

Empower their future. Unlock your potential
.

Adwise Academy werkt nu al langere tijd samen met het 'Talent Acceleration Platform (TAP)'. Samen streven we ernaar getalenteerde jonge mensen in conflict- of kansarme gebieden te ondersteunen. Door middel van educatieve programma's biedt TAP deze studenten de mogelijkheid voor een vliegende start in hun carrière. Met trots bieden wij daarom onze kennis aan door middel van een digital marketing traineeship. Deze is zorgvuldig ontworpen om getalenteerde professionals voor te bereiden op een (remote) functie bij Europese organisaties, zoals die van jou!

Adwise academy x TAP careers (1)

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is Onze Passie
Bij Adwise Academy geloven we sterk in het maken van maatschappelijke impact. Het is onze kernwaarde om een verschil te maken. Met dit project richten we ons specifiek op het verbeteren van levens in kansarme gebieden. We bieden getalenteerde studenten de kans om hun potentieel te realiseren en een succesvolle carrière op te bouwen. Door hen de nodige kennis en tools te bieden op het gebied van digitale vaardigheden, zoals digitale marketing, helpen we hen een positieve invloed uit te oefenen op hun eigen leven en gemeenschap.

Christian-presenting

Waarom is dit zo waardevol?
Ons programma is ontworpen met een sterke focus op praktijkgericht leren. We geloven dat de beste manier om digitale vaardigheden te ontwikkelen is door ze in de praktijk toe te passen. Daarom werken we met trainers die werkzaam zijn bij de nummer 1 opleider in digital marketing van Nederland en brengen we onze eigen award-winnende cases in.

Onze trainees werken aan opdrachten voor echte klanten, waardoor ze waardevolle ervaring opdoen en hun vaardigheden kunnen aanscherpen. Bovendien zijn onze trainees zeer slimme en gemotiveerde individuen met een universitaire achtergrond. Ze nemen deel aan het traineeship omdat ze graag een kans willen krijgen om op afstand te werken bij Europese bedrijven. Door met Adwise Academy samen te werken, krijgen internationale bedrijven de mogelijkheid om hoogopgeleid talent aan te nemen en tegelijkertijd bij te dragen aan verantwoord maatschappelijk ondernemen.

Al meer dan 120 trainees zijn succesvol geplaatst bij toonaangevende bedrijven! TAP maakte onlangs inspirerende video's van afgestudeerde trainees over hun reis naar het werkleven. 

Bekijk meer succesverhalen van Tappers!

De kracht van remote werken
De Covid-pandemie heeft onze visie op werken fundamenteel veranderd. Waar thuiswerken eerst noodzaak was, is het nu een geïntegreerd onderdeel van ons professionele leven. Het stelt organisaties en teams in staat om samen te werken in een grenzeloze omgeving, waarbij fysieke afstanden irrelevant worden en flexibiliteit voorop staat.
Remote bevordert daarnaast ook nog eens diversiteit en inclusiviteit binnen teams. Het maakt het mogelijk voor talenten uit verschillende delen van de wereld om bij te dragen aan projecten, waarbij hun unieke perspectieven en vaardigheden worden ingezet. Terwijl we deze nieuwe werkelijkheid omarmen, ontstaan er kansen om onze organisaties opnieuw vorm te geven, innovatiever en inclusiever dan ooit tevoren.

In onze podcast met TAP Careers spraken we over de kracht van remote werken en diversiteit. Daarnaast wordt er uitgelegd wat TAP en Adwise Academy allemaal betekenen voor marketing professionals in het Midden-Oosten en hoe deze traineeship eruit ziet.

Bekijk de volledige podcast!

Bedrijven die inzetten op diversiteit hebben maar liefst 35% meer kans op succes.
Onderzoek (McKinsey & Company) heeft aangetoond dat bedrijven die inzetten op diversiteit maar liefst 35% meer kans hebben op succes. Een divers team brengt een breed scala aan perspectieven en ideeën met zich mee, wat leidt tot innovatie, creativiteit en betere prestaties. Ons remote traineeship programma stelt Europese bedrijven in staat om niet alleen een divers team op te bouwen, maar ook te profiteren van de voordelen die dit met zich meebrengt, terwijl getalenteerde studenten de kans krijgen om hun carrière te starten in een internationale omgeving. Samen creëren we de toekomst van succesvolle en inclusieve organisaties.

 

Maak sociale impact met Digital Marketing talenten voor jouw organisatie!
Wij bieden een unieke mogelijkheid voor bedrijven om in contact te komen met hoogopgeleid en gemotiveerd digital marketing talent met een proefperiode. Maar waarom is dit voordelig voor jouw organisatie? 

Naast de geweldige maatschappelijke impact die je als organisatie maakt... 
🎓 Heb je geen last van het tekort op de arbeidsmarkt en versterk je jouw team met enorm gemotiveerde WO-opgeleide marketing professionals. 
📄 Bereik je meer kostenefficiëntie door remote werk (fulltime verdienen onze professionals tussen de $1200 en $1500 per maand) 
💫 Maak je gebruik van de kennis van een trainee in een vrijblijvende proefperiode van 3 maanden
👥 Bevorder je inclusiviteit en diversiteit binnen jouw organisatie

Ben jij enthousiast geworden en is dit een uitgelezen kans voor jouw organisatie? Bekijk dan snel de Deelnemers van onze meest recente Digital Marketing traineeship of neem contact op voor meer informatie!

Ontwerp zonder titel (5)-1

Ontmoet de Deelnemers

Samen creëeren we kansen
.

Ontmoet de aanstormende Digital Marketing professionals uit conflict- of kansarme gebieden

Klik hier!

 

Wil je meer informatie over het programma en de trainees?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op

Maikel-Veldhuis (2)

Wil je meer weten over de trainees en het programma?

Maikel helpt je graag
.

Business unit Manager Adwise Academy

Stuur een Whatsapp!

Samenwerkingspartners

Dit zijn onze partners.