Internationaal Remote Traineeship

Jong internationaal talent klaar stomen voor toonaangevende internationale bedrijven
.

Internationaal Remote Traineeship

Jong internationaal talent klaar stomen voor toonaangevende internationale bedrijven
.

Ontdek de kracht internationale samenwerking

Next step for Adwise Academy
.

Adwise Academy is een samenwerking aangegaan met 'Talent Acceleration Platform (TAP)'. Samen streven we ernaar getalenteerde jonge mensen in conflict- of kansarme gebieden te ondersteunen. Door middel van educatieve programma's biedt TAP deze studenten de mogelijkheid voor een vliegende start in hun carrière. En nu introduceren wij met trots ons remote digital marketing traineeship, speciaal ontwikkeld om hen klaar te stomen voor een (remote) baan bij een bedrijf in Europa.

Adwise academy x TAP careers (1)

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is Onze Passie
Bij Adwise Academy geloven we sterk in het maken van maatschappelijke impact. Het is onze kernwaarde om een verschil te maken. Met dit project richten we ons specifiek op het verbeteren van levens in kansarme gebieden. We bieden getalenteerde studenten de kans om hun potentieel te realiseren en een succesvolle carrière op te bouwen. Door hen de nodige kennis en tools te bieden op het gebied van digitale vaardigheden, zoals digitale marketing, helpen we hen een positieve invloed uit te oefenen op hun eigen leven en gemeenschap.

Waarom is dit zo waardevol?
Ons programma is ontworpen met een sterke focus op praktijkgericht leren. We geloven dat de beste manier om digitale vaardigheden te ontwikkelen is door ze in de praktijk toe te passen. Daarom werken we met trainers die werkzaam zijn bij de nummer 1 opleider in digital marketing van Nederland en brengen we onze eigen award-winnende cases in. Onze studenten werken aan opdrachten voor echte klanten, waardoor ze waardevolle ervaring opdoen en hun vaardigheden kunnen aanscherpen. Bovendien zijn onze trainees zeer slimme en gemotiveerde individuen met een universitaire achtergrond. Ze nemen deel aan het traineeship omdat ze graag een kans willen krijgen om op afstand te werken bij Europese bedrijven. door met Adwise Academy samen te werken, krijgen Internationale bedrijven de mogelijkheid om hoogopgeleid talent aan te nemen en tegelijkertijd bij te dragen aan verantwoord maatschappelijk ondernemen.

ADW-2022-Monthly-Round-table-3848

Bedrijven die inzetten op diversiteit  hebben maar liefst 35% meer kans op succes.
Onderzoek (McKinsey & Company) heeft aangetoond dat bedrijven die inzetten op diversiteit maar liefst 35% meer kans hebben op succes. Een divers team brengt een breed scala aan perspectieven en ideeën met zich mee, wat leidt tot innovatie, creativiteit en betere prestaties. Ons remote traineeship programma stelt Europese bedrijven in staat om niet alleen een divers team op te bouwen, maar ook te profiteren van de voordelen die dit met zich meebrengt, terwijl getalenteerde studenten de kans krijgen om hun carrière te starten in een internationale omgeving. Samen creëren we de toekomst van succesvolle en inclusieve organisaties.

"Adwise Academy: Verbind je bedrijf met TOP digital marketing talent en maak sociale impact!"
Adwise Academy biedt een unieke mogelijkheid voor bedrijven om in contact te komen met hoogopgeleid en gemotiveerd digital marketing talent door kosteloze stageplekken aan te bieden aan hun trainees. Deze aanpak biedt wederzijdse voordelen: bedrijven krijgen toegang tot bekwaam talent en de trainees kunnen waardevolle werkervaring opdoen. De trainees zijn bovendien flexibel en bereid om op afstand te werken. In samenwerking met TAP streeft Adwise Academy ernaar om een positieve sociale impact te maken. Internationale bedrijven kunnen hierdoor niet alleen top talent aantrekken, maar ook bijdragen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen door deze opkomende professionals te ondersteunen in hun carrièreontwikkeling.

Als je interesse hebt, biedt Adwise Academy persoonlijke ondersteuning om te zien hoe jouw organisatie kan bijdragen aan dit inspirerende initiatief.

Ontwerp zonder titel (5)-1

Ontmoet de Deelnemers

Samen creëeren we kansen
.

Ontmoet de aanstormende Digital Marketing professionals uit Palestina

Klik hier!

 

Wil je meer informatie over het programma en de trainees?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op

Latest Stories

Trends en ontwikkelingen die je niet mag missen.

Maikel-Veldhuis (1)

Wil je meer weten over de trainees en het programma?

Maikel helpt je graag
.

Operationeel Manager

Stuur een Whatsapp!

Samenwerkingspartners

Dit zijn onze partners.