Succesverhalen: TAP'ers in het werkleven

Hoe gaat het met afgestudeerde TAP'ers en hoe hebben zij de traineeship ervaren?

Hoe gaat het nu met TAP graduates?

Na de traineeship gaan onze trainees een proefperiode van 3 maanden tegemoet bij verschillende toonaangevende organisaties in Europa. Hierbij verdienen ze slechts een stagevergoeding, maar aan het einde van de proefperiode is er de optie om deze professionals voor op zijn minst 6 maanden in dienst te nemen. Organisaties merken meteen al met hoeveel enthousiasme en motivatie onze trainees binnen komen en uiteindelijk gaat bijna iedereen dan ook over in vaste dienst. Dit is natuurlijk geweldig om te zien!

Al meer dan 120 trainees zijn succesvol geplaatst bij toonaangevende bedrijven! Remote Land wordt daarmee alsmaar groter en succesvoller. TAP maakte onlangs twee video's van afgestudeerde trainees over hun reis naar het werkleven. 

TAP graduates

Het verhaal van Sanaa

Bekijk de levensveranderende reis van Sanaa terwijl ze zich bevrijdt van haar stagnerende carrière. Ontdek hoe het TAP-programma haar de kans bood om zonder eerdere ervaring van carrière te veranderen, van internationale experts te leren en essentiële soft skills onder de knie te krijgen.

 

Het verhaal van Adbullah

Ontdek Abdullah's inspirerende reis van hopeloosheid naar een bloeiende carrière als Backend Engineer. TAP's Software Development Program bood hem praktijkervaring, mentorschap en waardevolle coachingsessies om zijn vaardigheden aan te scherpen. 


Bekijk meer video's op het YouTube kanaal van TAP Careers!

Nieuwe digital marketing talenten voor jouw organisatie?

Bij Adwise Academy en TAP Careers geloven we in onze samenwerking. Daarom nodigen we bedrijven als die van jou, om deel te nemen aan een beweging die niet alleen de toekomst van talenten uit kansarme gebieden transformeert, maar ook een nieuwe dimensie toevoegt aan hun teams.

Naast de geweldige maatschappelijke impact die je als organisatie maakt... 
🎓 Versterk je jouw team met enorm gemotiveerde WO-opgeleide marketing professionals. 
📄 Bereik je  meer kostenefficiëntie door remote werk (fulltime verdienen onze professionals tussen de $1200 en $1500 per maand) 
💫 Maak je gebruik van de kennis van een trainee in een vrijblijvende proefperiode van 3 maanden
👥 Bevorder je inclusiviteit en diversiteit binnen jouw organisatie

Ben jij enthousiast geworden en is dit een uitgelezen kans voor jouw organisatie? Bekijk dan snel de deelnemers van onze meest recente Digital Marketing traineeship!

Maak kennis met de nieuwste groep TAP'ers
Basil Alsade
Maikel-Veldhuis (2)

Wil je meer weten over de trainees of het programma?

Maikel helpt je graag
.

Business unit manager Academy

Stuur een whatsapp!

Samenwerkingspartners

Dit zijn onze partners.