Ben jij de versterking die wij zoeken?!

Vacature: All-round Marketeer 32 uur

Vacature-share-image

Ben jij in staat om de nummer 1 opleider van Nederland verder te laten groeien als corporate marketeer? En vind jij het daarnaast leuk om maatschappelijke impact te maken door studenten uit het Midden-Oosten te begeleiden en op te leiden tot marketeer? Dan is deze veelzijdige rol als corporate marketeer bij de Adwise Academy echt iets voor jou!

Lees snel verder!

Dit ben jij:

Je bent gedreven, ondernemend, zelfkritisch en je kunt op zijn tijd ook om jezelf lachen. Jij bent een organisatietalent, resultaatgericht en wordt enthousiast van het binnenhalen van leads voor de Academy. Daarnaast vind jij het belangrijk om een maatschappelijke bijdrage te leveren door jong internationaal talent klaar te stomen voor een toonaangevende bedrijven middels ons Talent Acceleration Platform (TAP). Dit doe je door buitenlandse studenten te begeleiden, ondersteunen en beoordelen.
Je hoeft niet overal de meeste kennis van te hebben: je hebt namelijk een team van ruim 140 Adwisers tot je beschikking. 

Wat wij bieden:

 • Maatschappelijke-impact
  Maatschappelijke Impact
 • Ontwikkeling
  Werken waar en wanneer je wilt
 • Prestatie-1
  Persoonlijke en professionele ontwikkeling
 • Welzijn
  Healthy lunches, sporten en ontspannen
Lees snel de volledige vacature!
ADW-2023-Hackaton-8012-1
Mik-Bosch

Dit zegt ons team!

Ervaring
.

“Ik werk bij de Adwise Academy sinds augustus, eerst als stagiair en nu parttime. Het was een geweldige beslissing en ik voel me hier helemaal thuis. Afgelopen half jaar heb ik mezelf enorm ontwikkeld op het gebied van contentmarketing en marketingstrategie door ook zelf veel trainingen te volgen en te sparren met onze trainers en experts. Ik ga met enorm veel plezier naar kantoor en zie mezelf hier zeker nog lang werken!

Mik Bosch
Corporate Marketeer
Anouk-2
Mik Bosch
Corporate Marketeer
Maikel-Veldhuis (2)

Wil je meer weten over onze de Adwise Academy?

Maikel helpt je graag
.

Business Unit Manager

Stuur een Whatsapp!

Don't miss out!

Ontvang inspiratie, vacatures, updates, events en veel meer direct in je mailbox.