Adwise Academy Wrapped 2023

Dit waren de hoogtepunten van ons jaar!

Untitled-3       Mik Bosch          5 minuten leestijd


2023 was een jaar van talrijke ontwikkelingen. Laten we in deze Academy Wrapped nog 1x terug kijken naar 2023 voor de Adwise Academy. 🤩

WRAPPED1
1 Dit was 2023 voor de Adwise Academy!
2 Dit jaar hebben we 181 trainingen in alle aspecten van Digital Marketing verzorgd. Onze trainingen vonden plaats op locatie in Almelo en Utrecht, alsook digitaal. Gezien de toenemende vraag, breiden we ons aanbod elk jaar verder uit. Dit jaar hebben we dan ook tientallen nieuwe trainingen aan ons programma toegevoegd. Bekijk ons volledige aanbod door op de afbeelding te klikken. 
3 In 2023 hebben wij, naast het aanbieden van 181 individuele trainingen, ook 40 incompany trainingen verzorgd. Onze aanpak begint met een dialoog met geïnteresseerde bedrijven om de specifieke ontwikkelbehoeften te identificeren en de optimale training te selecteren. De inhoud van elke training wordt vervolgens zorgvuldig aangepast om perfect aan te sluiten bij de sector en leerdoelen van desbetreffende organisatie. Deze aanpak resulteerde in uitsluitend positieve feedback op onze incompany trainingen, wat vaak leidde tot diepere samenwerkingsverbanden met werkgevers of tot het worden van een ontwikkelpartner. In 2024 zetten we deze succesvolle koers voort, met de ambitie om nog meer impact te maken bij toonaangevende organisaties die gericht zijn op groei en ontwikkeling!
4 Het opleiden van digital marketeers, dat is waar wij goed in zijn. Maar vinden onze studenten dat ook? Tuurlijk! In het afgelopen jaar hebben we 350 beoordelingen ontvangen via verschillende kanalen. Dankzij ons nieuwe beoordelingsplatform kan iedereen gemakkelijk een recensie achterlaten. We zijn er trots op te melden dat onze gemiddelde score voor 2023 een indrukwekkende 8,7 is! Heb jij bij ons een training of opleiding gevolgd en nog geen recensie achtergelaten? Klik dan op de afbeelding om dat alsnog te doen! 
5 Dit jaar merkten we een aanzienlijke stijging in de vraag naar trainingen over ChatGPT & AI, evenals naar trainingen in datamarketing, mede door de introductie van Google Analytics 4. Daarnaast blijven Copywriting en Search Engine Advertising populaire onderwerpen. Maar ons aanbod is veel breder dan dat. Klik op de afbeelding om ons volledige trainingsaanbod te ontdekken.
6 Het kiezen van de trainer van het jaar is geen eenvoudige opgave, aangezien al onze trainers zich met hart en ziel inzetten om kennis over digital marketing te delen. Desondanks heeft Adwise Academy besloten Loraine Seliger te benoemen tot trainer van het jaar. Haar uitzonderlijke toewijding aan de trainingen in Google Analytics 4 en de talrijke positieve recensies gaven de doorslag. Eervolle vermeldingen gaan ook uit naar Wouter van Mierlo (AI & ChatGPT) en Dennis Westerbeek (SEA), die zich beiden hebben onderscheiden door hun fantastische inzet en het aantal verzorgde trainingen. 
7 Dit was ons 2023! Dit jaar gaan we weer knallen! Met de Adwise Academy loop jij altijd voorop in de wereld van digital marketing en leer je wat jij nodig hebt om te schitteren in jouw werk bij jouw organisatie. Samen maken we 2024 een onvergetelijk jaar!
Mik-Bosch

Dit zegt ons team

Ervaring
.

“Ik werk bij de Adwise Academy sinds augustus, eerst als stagiair en nu parttime. Het was een geweldige beslissing en ik voel me hier helemaal thuis. Afgelopen half jaar heb ik mezelf enorm ontwikkeld op het gebied van contentmarketing en marketingstrategie door ook zelf veel trainingen te volgen en te sparren met onze trainers en experts. Ik geloof dat we in 2024 grote stappen gaan zetten en gaan laten zien dat wij de nummer 1 opleider in Digital Marketing zijn voor een reden!"

Mik Bosch
Corporate Marketeer
Mik-Bosch
Mik Bosch
Corporate Marketeer
Maikel-Veldhuis (2)

Dit zegt ons team

Ervaring
.

"Bij de Adwise Academy ligt de kracht echt bij onze trainers. Zij leren de deelnemers wat ze dagelijks toepassen bij klanten van Adwise. Hiermee zetten deelnemers direct stappen in de praktijk en kunnen ze meteen impact maken binnen hun werk. In 2024 zetten we deze koers door in combinatie met impactvolle onderwerpen zoals AI. Wij lopen voorop en brengen marketeers en organisaties ook graag naar een blijvende voorsprong!

Maikel Veldhuis
Business Unit Manager
Maikel-Veldhuis (2)
Maikel Veldhuis
Business Unit Manager
Maikel-Veldhuis (1)

Wil je meer weten over de Adwise Academy?

Maikel helpt je graag
.

Business Unit Manager Adwise Academy

Stuur een Whatsapp!

Don't miss out!

Ontvang inspiratie, vacatures, updates, events en veel meer direct in je mailbox.