Training Overtuig met sterke offerteteksten

Vergroot je winkans: maak van elke offerte een potentiële win

Praktische informatie

Datum

24 oktober 2024 (Locatie Utrecht)
Klik hier voor meer mogelijkheden

Tijdstip

09:30 - 16:00 uur

Deelnamekosten

€795,- excl. BTW
Inclusief gezonde lunch
(of €187,50 p.m.)

Ben je het zat om na het verzenden van je offertes een muur van stilte te ervaren, of erger nog, een reeks van teleurstellende nee's? Je bent niet alleen. In de wereld van sales en ondernemerschap is het slagingspercentage van offertes cruciaal. Dat is precies waarom de Adwise Academy je uitnodigt voor onze nieuwste training: "Overtuig met Sterke Offerteteksten".

Voor wie is de training overtuig met sterke offerteteksten?

Deze training is speciaal ontworpen voor salesmedewerkers, accountmanagers, ondernemers, en zzp'ers/freelancers die hun offertes willen transformeren van 'gewoon nog een voorstel' naar een overtuigende ja.

Personaliseer je leerervaring: Welke training je ook kiest bij de Adwise Academy, jouw leerdoelen staan bij ons centraal. Laat ons weten wat je doelen zijn, zodat we de training optimaal op jou kunnen afstemmen!

Tip: Wil je deze training volgen met jouw team? Volg deze dan als een Incompany training.

Bekijk Incompany mogelijkheden
Kopie van ADW-2022-Monthly-Round-table-3799

Wat leer je tijdens de training overtuig met sterke offerteteksten?

  • De Kunst van de vraag: Leer hoe je offertes schrijft die echt resoneren met de behoeften van je prospects.
  • Schrijfstijl die scoort: Ontdek de nuances van neurocopywriting en prijspsychologie om je slagingspercentage te verhogen.
  • Visuele presentatie: Omdat een goed gepresenteerde offerte net zo belangrijk is als de inhoud.
  • Geheimen van conversie: Van de kracht van het juiste lettertype tot het weglaten van dat ene leesteken dat je omzet kan schaden.
  • Bewezen beïnvloedingsprincipes: Als Cialdini Certified Coach staat Nicol ook stil bij social proof, liking commitment.
  • AI: Tijdens de training wordt ook aandacht besteed aan de toegevoegde waarde van ChatGPT bij de totstandkoming van de offertetekst.

people-02

Wat kun je na de training overtuig met sterke offerteteksten?

Na afloop van deze training heb je niet alleen de tools en technieken in handen om je offertes onweerstaanbaar te maken, maar ook het zelfvertrouwen dat schrijven makkelijker is dan je dacht. Je leert precies:

  • Hoe je een aanbod afstemt op de vraag in je offertetekst.
  • Wat er wel (en niet) in je offerte thuishoort voor maximale impact.
  • De schrijfstijl die jouw conversieratio verhoogt.
  • Technieken om het onbewuste brein van je lezer te beïnvloeden.

Je ontvangt tevens het certificaat ‘Training Overtuig met sterke offerteteksten’.

Voorwaarde voor deelname: Deze training is ontwikkeld voor de medior professional die zijn of haar vaardigheden naar een hoger niveau wil tillen.

Ben je klaar om je acceptatiepercentages te zien stijgen? Meld je nu aan voor "Overtuig met Sterke Offerteteksten" bij de Adwise Academy en maak elke offerte een gegarandeerde win.

 

Studiebelasting / inspanning

De studiebelasting is één dag (6 uur)

  Schrijf je nu in!

DSC_2483

Onze Academy trainers

Delen graag kennis vanuit hun expertise.

Tom de Haas
Tom de Haas Learning & Development Manager
Anouk van Leussen
Anouk van Leussen Copywriter en schrijftrainer
Jan Meijroos
Jan Meijroos Copywriter & Podcastmaker &- host
Nicol Tadema
Nicol Tadema Copywriter, spreker, auteur

Adwise Academy: Waar vooruitgang en praktijkervaring samenkomen

Adwise Academy biedt een leerervaring die zowel teams als individuen meeneemt naar het volgende niveau van professionele ontwikkeling. Met trainingen die volledig zijn afgestemd op de unieke vereisten van je organisatie en de persoonlijke groei van elke deelnemer, halen onze ervaren trainers het beste naar boven met kennis direct uit de praktijk. Ze verbinden theorie naadloos met echte werkscenario's en bieden inzichten die deelnemers meteen kunnen toepassen. Of het nu gaat om het versterken van een heel team of om persoonlijke vaardigheden te verdiepen, Adwise Academy staat garant voor praktijkgerichte trainingen die resulteren in directe meerwaarde en een duurzame impact op zowel persoonlijk als organisatieniveau.

 

Kan je niet op deze data?

Bij Adwise Academy begrijpen we dat het niet voor iedereen mogelijk is om onze live trainingen bij te wonen. Om iedereen de kans te geven zich te ontwikkelen, bieden we nu de mogelijkheid om de opnames en presentaties van onze trainingen te ontvangen. Met deze flexibele optie kun je de training volgen wanneer het jou uitkomt, in je eigen tempo. Voor €300,- exclusief BTW krijg je toegang tot al het trainingsmateriaal, waarmee je verzekerd bent van dezelfde waardevolle inzichten als in onze live sessies. Heb je interesse in een live training, maar komt een andere datum je beter uit? Neem dan contact op met Maikel via WhatsApp voor meer informatie en de mogelijkheden. WhatsApp contact

nicol_ppp_072023-0615

Meer over onze trainer

Ervaring
.

Nicol is spreker, trainer en auteur in Nederland en België op het gebied van neurocopywriting: het beïnvloeden van het gedrag met taal.

Nicol Tadema
Trainer, auteur en spreker
nicol_ppp_072023-0615
Nicol Tadema
Trainer, auteur en spreker

Meld je direct aan

En wees verzekerd van een plek

Maikel-Veldhuis (2)

Heb je hulp nodig bij je keuze, of heb je inhoudelijke vragen?

Maikel helpt je graag
.

Business Unit Manager Adwise Academy

Stuur een Whatsapp!

Adwise Academy

Kwaliteitswaarborging e-Academy & NRTO keurmerk.