Training Concept & Creatie

Laat je opleiden door award-winning professionals uit de praktijk

Praktische informatie

Datum

24 september 2024 (Digitaal)
24 oktober 2024 (Digitaal)
Klik hier voor meer mogelijkheden

Tijdstip

09:30 - 12:30 uur

Deelnamekosten

€375,- excl. BTW
(of €187,50 p.m.)

Voor wie is de training concept & creatie?

Heb jij het idee dat de/jouw content creatie een eigen leven leidt of kun je niet aantonen wat de toegevoegde waarde is van de/jouw content creatie? Of twijfel je of jouw content wel uniek genoeg is voor jouw bedrijf?

Deze training is voor iedereen die content maakt of wil gaan maken. Die wil leren hoe je vanuit concept naar creatie overstapt en daarbij de doelgroepen, doelstellingen én creatieve slagkracht niet uit het oog verliest. Met als resultaat dat je content maakt die impact maakt en maximaal resultaat laat zien.

Ben je op zoek naar verdieping in content kennis?

Personaliseer je leerervaring: Welke training je ook kiest bij de Adwise Academy, jouw leerdoelen staan bij ons centraal. Laat ons weten wat je doelen zijn, zodat we de training optimaal op jou kunnen afstemmen!

Tip: Wil je deze training volgen met jouw team? Volg deze dan als een Incompany training.

Bekijk Incompany mogelijkheden
concept-contentmarketing-advanced

Wat leer je tijdens de training concept & creatie?

Je werkt door middel van brainstorm, analyse en research een concept uit dat je daadwerkelijk gaat uitvoeren. Ofwel als concept gaat vorm geven.

Deze training behandelt o.a. de volgende onderwerpen om werkelijk van concept tot creatie te komen en begrip te ontwikkelen voor de uitgangspunten van succesvolle content creatie:

 • Basisbegrip en kennis van content
 • Persona’s
 • Archetypes
 • Merkwaarden
 • Merkt strategie
 • Story Builders
 • Identiteit en Design
 • Magazine denken

people-29 (1)

Wat kun je na de training concept & creatie?

Na het volgen van deze training:

 • Ben jij in staat om vanuit de doelgroep en/of persona’s een nieuw concept te ontwikkelen
 • Weet jij hoe je jouw concept om kunt zetten in de juiste tone of voice.
 • Weet je hoe je jouw concept om kunt zetten in beeld, geluid en stijl zodat het de kerndoelgroep aanspreekt
 • Kan jij jouw visie en ideeën in een handomdraai omzetten in doelgerichte content creaties
 • Ben je staat om gemakkelijk de ‘things done’  te krijgen om nieuwe content creaties af te stemmen op de business-, merk- en content marketing doelen van de organisatie.
 • Ontvang je het certificaat 'Concept & Creatie


Studiebelasting / inspanning

De studiebelasting is ongeveer één dagdeel (3 uur)

  Schrijf je nu in!

people-13

Onze Academy trainers

Delen graag kennis vanuit hun expertise.

Marlon Achteresch
Marlon Achteresch Content Strategistt
Wendy Bolhuis
Wendy Bolhuis Head of Brand & Experience
Tom de Haas
Tom de Haas Learning & Development Manager

Adwise Academy: Waar vooruitgang en praktijkervaring samenkomen

 

Adwise Academy biedt een leerervaring die zowel teams als individuen meeneemt naar het volgende niveau van professionele ontwikkeling. Met trainingen die volledig zijn afgestemd op de unieke vereisten van je organisatie en de persoonlijke groei van elke deelnemer, halen onze ervaren trainers het beste naar boven met kennis direct uit de praktijk. Ze verbinden theorie naadloos met echte werkscenario's en bieden inzichten die deelnemers meteen kunnen toepassen. Of het nu gaat om het versterken van een heel team of om persoonlijke vaardigheden te verdiepen, Adwise Academy staat garant voor praktijkgerichte trainingen die resulteren in directe meerwaarde en een duurzame impact op zowel persoonlijk als organisatieniveau.

 

Kan je niet op deze data?

Bij Adwise Academy begrijpen we dat het niet voor iedereen mogelijk is om onze live trainingen bij te wonen. Om iedereen de kans te geven zich te ontwikkelen, bieden we nu de mogelijkheid om de opnames en presentaties van onze trainingen te ontvangen. Met deze flexibele optie kun je de training volgen wanneer het jou uitkomt, in je eigen tempo. Voor €300,- exclusief BTW krijg je toegang tot al het trainingsmateriaal, waarmee je verzekerd bent van dezelfde waardevolle inzichten als in onze live sessies. Heb je interesse in een live training, maar komt een andere datum je beter uit? Neem dan contact op met Maikel via WhatsApp voor meer informatie en de mogelijkheden. WhatsApp contact

Meld je direct aan

En wees verzekerd van een plek

Maikel-Veldhuis (2)

Heb je hulp nodig bij je keuze, of heb je inhoudelijke vragen?

Maikel helpt je graag
.

Business Unit Manager Adwise Academy

Stuur een Whatsapp!

Veelgestelde vragen

en contactmogelijkheden

 • Ik twijfel over welke training of opleiding ik moet volgen, wat kan ik doen?

  Neem contact op met een van onze opleidingsadviseurs via mail ( academy@adwise.nl ) of via telefoon (0546-212811). We denken graag met je mee.

 • Kan ik een offerte ontvangen?

  Uiteraard is het mogelijk om een offerte te ontvangen van het totaal bedrag van een cursus die je wilt volgen. Je kunt het offerteverzoek mailen naar academy@adwise.nl. Wij helpen jou graag verder.

 • Ik ben ziek/ verhinderd, kan ik de training inhalen?

  Ja dit is mogelijk. Je kunt de training op een later moment inhalen. Mocht je verhinderd zijn geef dit altijd z.s.m. door, in overleg wordt gekeken naar een passend moment om de les in te halen.

  Heb je een online training gevolgd? Alle online trainingen worden opgenomen zodat je deze ook op een later moment kunt terugkijken.

 • Kan ik ook met mijn collega’s een training of opleiding volgen?

  Alle trainingen van de Adwise Academy worden ook als Incompany training gegeven. Volg met je team, afdeling of organisatie een training toegespitst op je branche en organisatie, of pak met maatwerk jullie specifieke uitdagingen aan. Neem contact met ons op voor meer informatie, we denken graag met je mee.

Adwise Academy

Kwaliteitswaarborging e-Academy & NRTO keurmerk.