Leergang | 2 dag trainingen naar keuze

Stel je eigen ontwikkeling samen

Stel jouw unieke leergang samen!

Met onze leergangen bieden we jou de mogelijkheid om jouw eigen unieke leerpad te creëren. Geen standaard training, maar een flexibel programma waarbij jij zelf 2 dag trainingen uit ons aanbod kunt kiezen, die volledig aansluiten bij jouw persoonlijke wensen en ontwikkelbehoefte.

Hoe werkt het? Simpel! Bekijk ons gevarieerde assortiment van dag trainingen. Kies de twee trainingen die jou het meest aanspreken en die perfect aansluiten bij jouw ontwikkeling en betaal slechts €995,- exclusief btw. Of je nu je professionele vaardigheden wilt verbeteren, je carrière een boost wilt geven, of je persoonlijke groei wilt stimuleren, bij ons vind je zeker de juiste trainingen.

En het beste van alles? Je geniet van een aantrekkelijke stapelkorting! Doordat je niet slechts één, maar meerdere trainingen volgt, bespaar je flink op de totale kosten. Zo haal je het maximale uit je leergang en krijg je waar voor je geld. Kies, leer, groei, en bespaar!

Kijk hier voor ons meest actuele aanbod!

Top 5 dag trainingen


Personaliseer je leerervaring: 
Welke training je ook kiest bij de Adwise Academy, jouw leerdoelen staan bij ons centraal. Laat ons weten wat je doelen zijn, zodat we de training optimaal op jou kunnen afstemmen!

maikel-academy

Onze Academy trainers

Delen graag kennis vanuit hun expertise.

Britt Veldhuis
Britt Veldhuis Social & Content Marketeer
Shari Jalimsing
Shari Jalimsing Head of SEO & Senior SEO marketeer
Wouter Nieuwerth
Wouter Nieuwerth Head of Data & Analytics / Senior Analytics Consultant
Jens Ijland
Jens Ijland Marketing Analyst & Performance strategist

Adwise Academy: Waar vooruitgang en praktijkervaring samenkomen

Adwise Academy biedt een leerervaring die zowel teams als individuen meeneemt naar het volgende niveau van professionele ontwikkeling. Met trainingen die volledig zijn afgestemd op de unieke vereisten van je organisatie en de persoonlijke groei van elke deelnemer, halen onze ervaren trainers het beste naar boven met kennis direct uit de praktijk. Ze verbinden theorie naadloos met echte werkscenario's en bieden inzichten die deelnemers meteen kunnen toepassen. Of het nu gaat om het versterken van een heel team of om persoonlijke vaardigheden te verdiepen, Adwise Academy staat garant voor praktijkgerichte trainingen die resulteren in directe meerwaarde en een duurzame impact op zowel persoonlijk als organisatieniveau.

Joost-Bolk

Dit zeggen onze deelnemers

Succesverhalen
.

''Door het toepassen van de opgedane kennis is de doorlooptijd in de salesfunnel korter en de productiviteit hoger geworden. Dit heeft voor mij geresulteerd in een nieuwe functie!''

Joost Bolk
Shopmanager
Joost-Bolk
Joost Bolk
Shopmanager
Tiara-Schouten

Dit zeggen onze deelnemers

Succesverhalen
.

''De Adwise Academy heeft mij een brede kennis over het vak gegeven en inzicht gegeven in mijn voorkeuren/specialiteiten.''

Tiara Schouten
Content medewerker bij Otto Simon
Tiara-Schouten
Tiara Schouten
Content medewerker bij Otto Simon

Meld je direct aan

En wees verzekerd van een plek

Maikel-Veldhuis (2)

Heb je hulp nodig bij je keuze, of heb je inhoudelijke vragen?

Maikel helpt je graag
.

Business Unit Manager Adwise Academy

Stuur een Whatsapp!

Adwise Academy

Kwaliteitswaarborging e-Academy & NRTO keurmerk.