Basis training Shopify

Eenvoudig online verkopen: Jouw pad naar succes met Shopify

Praktische informatie

Datum

14 november 2024 (Locatie Utrecht)
Klik hier voor meer mogelijkheden

Tijdstip

10:00 - 16:30 uur

Deelnamekosten

€895,- excl. BTW
Inclusief gezonde lunch
(of €300,- p.m.)

Waarom is deze training onmisbaar?

Veel kleine ondernemers en beginnende webwinkeliers ervaren hindernissen bij het online verkopen. Technische uitdagingen, het beheer van online transacties, en het effectief presenteren van producten zijn slechts enkele van de uitdagingen. Daarnaast kan de investering in een professionele webshop ontmoedigend zijn. Onze Shopify-training biedt een oplossing: een toegankelijk platform dat niet alleen kostenbesparend is, maar ook boordevol functies voor het eenvoudig beheren van je online winkel.

Voor wie is de basis training Shopify? 

Deze training is ideaal voor:
 • Kleine ondernemers die hun producten online willen aanbieden.
 • Beginnende webwinkeliers die een gebruiksvriendelijk platform zoeken.
 • Iedereen die zonder technische voorkennis een online business wil starten.
 • Online verkopers die willen overstappen naar een efficiënter en gebruiksvriendelijker systeem.

Personaliseer je leerervaring: Welke training je ook kiest bij de Adwise Academy, jouw leerdoelen staan bij ons centraal. Laat ons weten wat je doelen zijn, zodat we de training optimaal op jou kunnen afstemmen!

Tip: Wil je deze training volgen met jouw team? Volg deze dan als een Incompany training.

Bekijk Incompany mogelijkheden
people-29 (1)

Wat leer je in de Shopify training?

Deze training bestaat o.a. uit de volgende onderwerpen:

 • Het opzetten van je Shopify-account en de configuratie van de basisinstellingen.
 • Het ontwerpen van je webshop met behulp van Shopify's templates.
 • Kennis over het uitbreiden van je webshop met plug-ins.
 • Het toevoegen en beheren van producten en voorraden.
 • Het opzetten van het betalingssysteem binnen Shopify.
 • Integratie met andere verkoopkanalen zoals Instagram en Facebook voor een groter bereik en verkoopsucces.

Na de training wordt er een digitale Q&A-sessie van één uur gepland, waarin je de mogelijkheid hebt om te sparren en aanvullende vragen te stellen aan de trainer.

ADW-2023-Hackaton-7967

Wat kun je na de Shopify training?

Na de training ben je in staat om:

 • Een functionele en visueel aantrekkelijke webshop te lanceren.
 • Producten efficiënt online te presenteren en te verkopen.
 • Betalingen gemakkelijk te beheren binnen Shopify.

Je winkel te koppelen aan sociale media en andere kanalen om je verkoop te stimuleren.

Ontvang je het certificaat 'Basis training Shopify'.

Geen specifieke voorkennis nodig! Deze training is ontworpen voor beginners en is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in het opzetten van een online winkel. Hoewel een basiskennis van e-commerce handig kan zijn, zullen we alle essentiële informatie en begeleiding bieden om met vertrouwen een Shopify-webshop te starten en te beheren.

Studiebelasting / inspanning

De studiebelasting is één dag (6 uur) en een digitale Q&A van 1 uur.

  Schrijf je nu in!

people-13

Onze Academy trainers

Delen graag kennis vanuit hun expertise..

Jurre Oosterwechel
Jurre Oosterwechel Head of Marketplaces / Senior digital advertising marketeer
Tina Mrzljak
Tina Mrzljak Opleidingsspecialist AI & E-commerce
Timo Spanjaard
Timo Spanjaard Digital Advertising & Marketplaces marketeer
Tetty Ikawati
Tetty Ikawati Marketplace marketeer

Adwise Academy: Waar vooruitgang en praktijkervaring samenkomen

 

Adwise Academy biedt een leerervaring die zowel teams als individuen meeneemt naar het volgende niveau van professionele ontwikkeling. Met trainingen die volledig zijn afgestemd op de unieke vereisten van je organisatie en de persoonlijke groei van elke deelnemer, halen onze ervaren trainers het beste naar boven met kennis direct uit de praktijk. Ze verbinden theorie naadloos met echte werkscenario's en bieden inzichten die deelnemers meteen kunnen toepassen. Of het nu gaat om het versterken van een heel team of om persoonlijke vaardigheden te verdiepen, Adwise Academy staat garant voor praktijkgerichte trainingen die resulteren in directe meerwaarde en een duurzame impact op zowel persoonlijk als organisatieniveau.

 

Kan je niet op deze data?

Bij Adwise Academy begrijpen we dat het niet voor iedereen mogelijk is om onze live trainingen bij te wonen. Om iedereen de kans te geven zich te ontwikkelen, bieden we nu de mogelijkheid om de opnames en presentaties van onze trainingen te ontvangen. Met deze flexibele optie kun je de training volgen wanneer het jou uitkomt, in je eigen tempo. Voor €300,- exclusief BTW krijg je toegang tot al het trainingsmateriaal, waarmee je verzekerd bent van dezelfde waardevolle inzichten als in onze live sessies. Heb je interesse in een live training, maar komt een andere datum je beter uit? Neem dan contact op met Maikel via WhatsApp voor meer informatie en de mogelijkheden. WhatsApp contact.

Roff

Dit is de ervaring van onze trainer

Tina
.

"Bij RØFF Socks stonden we voor de uitdaging om hun online winkelomgeving te vernieuwen, ter ondersteuning van groei en om hun nieuwe merkidentiteit effectief uit te dragen. Shopify bood de perfecte oplossing met zijn uitgebreide aanpassingsmogelijkheden en flexibele abonnementsopties. Dit stelde ons in staat een webshop te ontwikkelen die niet alleen aan de huidige eisen voldeed, maar ook klaar is voor toekomstige uitbreidingen.Een cruciaal aspect van dit project was het synchroniseren van de look en feel van de webshop met de nieuwe merkidentiteit van RØFF Socks. Shopify's intuïtieve interface en de veelzijdige keuze aan templates maakten dit proces naadloos en effectief. We hebben een online omgeving gecreëerd die niet alleen de essentie van RØFF Socks weerspiegelt, maar ook een solide basis biedt voor hun groeiambities."

Tina Mržljak
Opleidingsspecialist AI & E-commerce
Roff
Tina Mržljak
Opleidingsspecialist AI & E-commerce
Additional_logo-01 (1)

Dit is de ervaring van onze trainer

Tina
.

VIBRA Origin onderscheidde zich door de wens om zowel producten als diensten aan te bieden via hun online platform. Dit vereiste een aanpak die verder ging dan de standaardfunctionaliteiten van e-commerce. Shopify voldeed aan deze specifieke behoefte door de integratie van een boekingstool, waarmee klanten diensten rechtstreeks op de website konden reserveren en betalen.Deze functionaliteit transformeerde het online platform van VIBRA Origin in een veelzijdige omgeving, waar klanten niet alleen door producten kunnen bladeren, maar ook diensten kunnen boeken. Dit bood precies de geïntegreerde ervaring die VIBRA Origin zocht om hun online aanbod te verbeteren en te diversifiëren.

Tina Mrzljak
Opleidingsspecialist AI & E-commerce
VIBRA Origin
Tina Mrzljak
Opleidingsspecialist AI & E-commerce
Den Smarthome

Dit is de ervaring van onze trainer

Tina
.

Voor DEN Smarthome was het cruciaal om hun nieuwste product op een online platform te lanceren dat niet alleen informatief was, maar ook visueel aantrekkelijk. De keuze viel op een specifiek Shopify-template, zorgvuldig uitgekozen voor productlanceringen, dat de perfecte balans bood tussen informatievoorziening en visuele presentatie.Dankzij Shopify's intuïtieve platform en de beschikbaarheid van gespecialiseerde templates voor lanceringen, kon DEN Smarthome hun nieuwe product effectief in de spotlight zetten. Deze strategische keuze zorgde ervoor dat het product niet alleen succesvol werd gepresenteerd, maar ook dat het aansloeg bij het publiek, waarmee de marktintroductie van DEN Smarthome een succes werd.

Tina Mržljak
Opleidingsspecialist AI & E-commerce
Den Smarthome
Tina Mržljak
Opleidingsspecialist AI & E-commerce

Meld je direct aan

En wees verzekerd van een plek

Maikel-Veldhuis (2)

Heb je hulp nodig bij je keuze, of heb je inhoudelijke vragen?

Maikel helpt je graag
.

Business Unit Manager Adwise Academy

Stuur een Whatsapp!

Adwise Academy

Kwaliteitswaarborging e-Academy & NRTO keurmerk.