Training Google Analytics 4 | Data in BigQuery

Laat je opleiden door award-winning professionals uit de praktijk

Praktische informatie

Datum

26 juni 2024 (Locatie Utrecht)
17 oktober 2024 (Almelo)
12 december 2024 (Locatie Utrecht)
Klik hier voor meer mogelijkheden

Tijdstip

09:30 - 12:30 uur

Deelnamekosten

€375,- excl. BTW
(of €187,50 p.m.)
Inclusief gezonde lunch

Voor wie is de training Google analytics 4 | data in bigquery?

Eén van de meest krachtige features van GA4 is de native integratie met Google BigQuery. Hier krijg je toegang tot de ruwe, ongesamplede data, waardoor de meeste beperkingen van de GA4-interface niet meer van toepassing zijn.

Er zit een super krachtige feature in GA4, maar te weinig mensen kunnen ermee overweg omdat er kennis van SQL en BigQuery voor nodig is. Dat is een gemiste kans.

Deze training probeert twee werelden bij elkaar te brengen. Veel gebruikers van GA4 kunnen geen SQL en missen daardoor de mogelijkheden die de GA4-koppeling met BigQuery biedt. Aan de andere kant zullen mensen met kennis van SQL de domeinkennis van GA4 missen om te weten wat ze met de data kunnen doen.

Deze training is voor mensen met enige kennis van SQL, maar die niet bekend zijn met het data-schema van GA4. Veel in-house developers vallen bijvoorbeeld onder deze groep. Enige voorkennis van SQL is vereist.

Als je interesse hebt in het volgen van meerdere trainingen, kun je profiteren van een korting door gebruik te maken van onze leergangen.

Personaliseer je leerervaring: Welke training je ook kiest bij de Adwise Academy, jouw leerdoelen staan bij ons centraal. Laat ons weten wat je doelen zijn, zodat we de training optimaal op jou kunnen afstemmen!

Tip: Wil je deze training volgen met jouw team? Volg deze dan als een Incompany training.

Bekijk Incompany mogelijkheden
dilemmas-09

Wat leer je tijdens de training Google analytics 4 | data in BigQuery?

Deze training bestaat o.a. uit de volgende onderdelen:

 • Introductie Google BigQuery
 • Ingestion
 • GA4 & Google BigQuery, met diverse praktijkvoorbeelden, zoals:
  • Hoe tel je sessies, users, nieuwe users e.d.
  • Dynamische data ranges
  • Nested fields en repeated fields unnesten
  • Scalar subqueries
 • Project structuur
 • Kosten
 • Nuttige bronnen
 • Intro BQML


Wat kun je na de Google analytics 4 | data in BigQuery training?

Na het volgen van deze training:

 • Kan je aan de slag met GA4-data in Google BigQuery voor het opbouwen van rapportages en maken van analyses
 • Ontvang je het certificaat 'Google Analytics 4 | Data in BigQuery'.

 

Studiebelasting / inspanning

De studiebelasting is ongeveer één dagdeel (3 uur)

  Schrijf je nu in!

ADW-2023-Hackaton-8182

Onze Academy trainers

Delen graag kennis vanuit hun expertise.

Wouter Nieuwerth
Wouter Nieuwerth Head of Data & Analytics / Senior Analytics Consultant
Christiaan Dollen
Christiaan Dollen Head of Data & Intelligence
Loraine Seliger
Loraine Seliger Data Marketeer

Adwise Academy: Waar vooruitgang en praktijkervaring samenkomen

Adwise Academy biedt een leerervaring die zowel teams als individuen meeneemt naar het volgende niveau van professionele ontwikkeling. Met trainingen die volledig zijn afgestemd op de unieke vereisten van je organisatie en de persoonlijke groei van elke deelnemer, halen onze ervaren trainers het beste naar boven met kennis direct uit de praktijk. Ze verbinden theorie naadloos met echte werkscenario's en bieden inzichten die deelnemers meteen kunnen toepassen. Of het nu gaat om het versterken van een heel team of om persoonlijke vaardigheden te verdiepen, Adwise Academy staat garant voor praktijkgerichte trainingen die resulteren in directe meerwaarde en een duurzame impact op zowel persoonlijk als organisatieniveau.

 

Kan je niet op deze data?

Bij Adwise Academy begrijpen we dat het niet voor iedereen mogelijk is om onze live trainingen bij te wonen. Om iedereen de kans te geven zich te ontwikkelen, bieden we nu de mogelijkheid om de opnames en presentaties van onze trainingen te ontvangen. Met deze flexibele optie kun je de training volgen wanneer het jou uitkomt, in je eigen tempo. Voor €300,- exclusief BTW krijg je toegang tot al het trainingsmateriaal, waarmee je verzekerd bent van dezelfde waardevolle inzichten als in onze live sessies. Heb je interesse in een live training, maar komt een andere datum je beter uit? Neem dan contact op met Maikel via WhatsApp voor meer informatie en de mogelijkheden. WhatsApp contact

Meld je direct aan

En wees verzekerd van een plek

Maikel-Veldhuis (2)

Heb je hulp nodig bij je keuze, of heb je inhoudelijke vragen?

Maikel helpt je graag
.

Business Unit Manager Adwise Academy

Stuur een Whatsapp!

Veelgestelde vragen

en contactmogelijkheden

 • Ik twijfel over welke training of opleiding ik moet volgen, wat kan ik doen?

  Neem contact op met een van onze opleidingsadviseurs via mail ( academy@adwise.nl ) of via telefoon (0546-212811). We denken graag met je mee.

 • Kan ik een offerte ontvangen?

  Uiteraard is het mogelijk om een offerte te ontvangen van het totaal bedrag van een cursus die je wilt volgen. Je kunt het offerteverzoek mailen naar academy@adwise.nl. Wij helpen jou graag verder.

 • Ik ben ziek/ verhinderd, kan ik de training inhalen?

  Ja dit is mogelijk. Je kunt de training op een later moment inhalen. Mocht je verhinderd zijn geef dit altijd z.s.m. door, in overleg wordt gekeken naar een passend moment om de les in te halen.

  Heb je een online training gevolgd? Alle online trainingen worden opgenomen zodat je deze ook op een later moment kunt terugkijken.

 • Kan ik ook met mijn collega’s een training of opleiding volgen?

  Alle trainingen van de Adwise Academy worden ook als Incompany training gegeven. Volg met je team, afdeling of organisatie een training toegespitst op je branche en organisatie, of pak met maatwerk jullie specifieke uitdagingen aan. Neem contact met ons op voor meer informatie, we denken graag met je mee.

Adwise Academy

Kwaliteitswaarborging e-Academy & NRTO keurmerk.