Over Adwise Academy

Profiteer van de kennis van de Nr 1 Digital Agency van Nederland
.

Over Adwise Academy

Profiteer van de kennis van de Nr 1 Digital Agency van Nederland
.

Voor alle digital brains

En iedereen die ze nodig heeft
.

Overal om ons heen zien we vernieuwing. Elke dag kan er meer, kan het beter en kan het sneller. Wij geloven dat elke organisatie een blijvende voorsprong kan opbouwen door het continu vernieuwen van kennis. Daarvoor bieden we trainingen en opleidingen met de beste experts uit de praktijk vanuit een doordacht totaalplan. En bouwen we in-house agencies, zodat belangrijke kennis en kunde echt in de organisatie gaat leven.

We bewegen organisaties van alles uitbesteden naar alle belangrijke zaken zelf kunnen doen, waar nodig met hulp van Adwise. Vooral op het gebied van digital marketing is het essentieel dat organisaties de kerncompetenties zelf in huis hebben. Alleen dan lukt het om de voorsprong op de concurrentie echt vast te houden en te vergroten.

over-ons-development

Ontmoet team Adwise Academy

Kennisbouwers en voorspronghouders.

Tom de Haas
Tom de Haas Learning & Development Manager
Maikel Veldhuis
Maikel Veldhuis Operationeel Manager Academy
Sannefleur Perik-Bosweger
Sannefleur Perik-Bosweger Business Unit Manager Academy
Rianne Bosch
Rianne Bosch Digital Marketeer Academy
Thomas Hoekstra
Thomas Hoekstra Digital Marketeer Academy

Eigen blended learning aanpak

Iedereen gaat aan de slag op zijn eigen niveau. Adwise Academy combineert klassikale bijeenkomsten met individuele online training, coaching en mentoring. Onze methode is ontwikkeld in de praktijk en gecertificeerd door NRTO. De blended learning aanpak zorgt ervoor dat je de lesstof echt eigen maakt. En staat garant voor nauw contact met je mede-cursisten en trainers.

Onze kennis aan het werk

Deze bedrijven gingen je voor.

Adwise Academy

Bewezen kwaliteit
.

E-Academy learningpartner
Adwise Academy is een e-Academy learningpartner. Onze opleidingen zijn bewezen kwalitatief én actueel. Daarnaast geven onze trainers regelmatig trainingen en masterclasses bij opleidingsinstituten als Beeckestijn Business School en Frankwatching.

NRTO-keurmerk
Adwise Academy is aangesloten bij het NRTO. Het keurmerk garandeert adequate dienstverlening, een professionele omgang met klanten en deskundig personeel.

eacademy-NRTO-combi-logo

Don't miss out!

Ontvang inspiratie, vacatures, updates, events en veel meer direct in je mailbox.