Training Contentmapping

Vergroot het bereik & verleng de levensduur van je content met content mapping.

Praktische informatie

Datum

6 juni 2024 (Digitaal)
Klik hier voor meer mogelijkheden

Tijdstip

09:30 - 12:30 uur

Deelnamekosten

€375,- excl. btw
(of €187,50 p.m.)

Voor wie is de training contentmapping?

Ben je een content marketeer, content creator, (online) marketeer, communicatieadviseur of iemand die voor zijn of haar werk regelmatig met content creatie aan de slag is en verspreid je de content via je eigen social-media kanalen, nieuwsbrief en/of andere kanalen?
Dan is deze training precies wat voor jou.
De training contentmapping helpt je om het bereik van je content te vergroten en uiteindelijk ook de levensduur ervan te verlengen. Waar wacht je nog op?

Als je interesse hebt in het volgen van meerdere trainingen, kun je profiteren van een korting door gebruik te maken van onze leergangen.

Personaliseer je leerervaring: Welke training je ook kiest bij de Adwise Academy, jouw leerdoelen staan bij ons centraal. Laat ons weten wat je doelen zijn, zodat we de training optimaal op jou kunnen afstemmen!

Tip: Wil je deze training volgen met jouw team? Volg deze dan als een Incompany training.

Bekijk Incompany mogelijkheden
dilemmas-09

Wat leer je tijdens de training contentmapping?

In deze training zet je de eerste stap om contentmapping professional te worden. De inhoud van de training is opgedeeld in onderdelen en ziet er als volgt uit:

 • Wat is contentmapping en waarom zou je het moeten toepassen;
 • De basis van content mapping;
 • Voorbeelden van contentmapping uit de praktijk;
 • Handvatten voor contentmapping;
 • Praktische tools/programma's om te gebruiken;
 • Maken van content maps met je eigen content;
 • De voordelen van content formats.

Scherm­afbeelding 2023-05-04 om 14.07.29

Wat kun je na de contentmapping training?

Na het volgen van deze training:

 • Kun je vanuit je hoofd content item (video, artikel, podcast ect.) meer invalshoeken bepalen voor je updates op de verschillende kanalen;
 • Weet je je publiek met relevante updates op het juiste kanaal te bereiken
 • Ben je in bezit van het certificaat: Contentmapping.


Studiebelasting / inspanning

De studiebelasting is ongeveer één dagdeel (3 uur)

  Schrijf je nu in!

foto-marloes-jeroen

Onze Academy trainers

Delen graag kennis vanuit hun expertise.

Tom de Haas
Tom de Haas Learning & Development Manager
Björn Sinnema
Björn Sinnema Trainer Contentmapping

Adwise Academy: Waar vooruitgang en praktijkervaring samenkomen

Adwise Academy biedt een leerervaring die zowel teams als individuen meeneemt naar het volgende niveau van professionele ontwikkeling. Met trainingen die volledig zijn afgestemd op de unieke vereisten van je organisatie en de persoonlijke groei van elke deelnemer, halen onze ervaren trainers het beste naar boven met kennis direct uit de praktijk. Ze verbinden theorie naadloos met echte werkscenario's en bieden inzichten die deelnemers meteen kunnen toepassen. Of het nu gaat om het versterken van een heel team of om persoonlijke vaardigheden te verdiepen, Adwise Academy staat garant voor praktijkgerichte trainingen die resulteren in directe meerwaarde en een duurzame impact op zowel persoonlijk als organisatieniveau.

 

Kan je niet op deze data?

Bij Adwise Academy begrijpen we dat het niet voor iedereen mogelijk is om onze live trainingen bij te wonen. Om iedereen de kans te geven zich te ontwikkelen, bieden we nu de mogelijkheid om de opnames en presentaties van onze trainingen te ontvangen. Met deze flexibele optie kun je de training volgen wanneer het jou uitkomt, in je eigen tempo. Voor €300,- exclusief BTW krijg je toegang tot al het trainingsmateriaal, waarmee je verzekerd bent van dezelfde waardevolle inzichten als in onze live sessies. Heb je interesse in een live training, maar komt een andere datum je beter uit? Neem dan contact op met Maikel via WhatsApp voor meer informatie en de mogelijkheden. WhatsApp contact

bjorn-sinnema-1

Dit zegt onze trainer Björn over de training contentmapping

Ervaring
.

“In deze training zet je de eerste stap om Content Mapping-professional te worden. Na afloop kun je vanuit je content items (video, artikel, podcast, et cetera) meer invalshoeken bepalen voor je content op verschillende kanalen en weet je je publiek met relevante updates op het juiste kanaal te bereiken."

Björn Sinnema
Hoofd Publiek & Markt bij Cultuur Kwartier Sneek
bjorn-sinnema-1
Björn Sinnema
Hoofd Publiek & Markt bij Cultuur Kwartier Sneek

Meld je direct aan

En wees verzekerd van een plek

Maikel-Veldhuis (2)

Heb je hulp nodig bij je keuze, of heb je inhoudelijke vragen?

Maikel helpt je graag
.

Business Unit Manager Adwise Academy

Stuur een Whatsapp!

Veelgestelde vragen

en contactmogelijkheden

 • Ik twijfel over welke training of opleiding ik moet volgen, wat kan ik doen?

  Neem contact op met een van onze opleidingsadviseurs via mail ( academy@adwise.nl ) of via telefoon (0546-212811). We denken graag met je mee.

 • Kan ik een offerte ontvangen?

  Uiteraard is het mogelijk om een offerte te ontvangen van het totaal bedrag van een cursus die je wilt volgen. Je kunt het offerteverzoek mailen naar academy@adwise.nl. Wij helpen jou graag verder.

 • Ik ben ziek/ verhinderd, kan ik de training inhalen?

  Ja dit is mogelijk. Je kunt de training op een later moment inhalen. Mocht je verhinderd zijn geef dit altijd z.s.m. door, in overleg wordt gekeken naar een passend moment om de les in te halen.

  Heb je een online training gevolgd? Alle online trainingen worden opgenomen zodat je deze ook op een later moment kunt terugkijken.

 • Kan ik ook met mijn collega’s een training of opleiding volgen?

  Alle trainingen van de Adwise Academy worden ook als Incompany training gegeven. Volg met je team, afdeling of organisatie een training toegespitst op je branche en organisatie, of pak met maatwerk jullie specifieke uitdagingen aan. Neem contact met ons op voor meer informatie, we denken graag met je mee.

Adwise Academy

Kwaliteitswaarborging e-Academy & NRTO keurmerk.