Reem Annaji

Digital marketing trainee
.

Reem Annaji

Digital marketing trainee
.

Wie is Reem

"Hallo,

Ik ben Reem Annaji. Mijn reis begon in de gestructureerde wereld van techniek en data-analyse, waar ik mijn vermogen om complexe problemen op te lossen en bruikbare inzichten te verkrijgen, heb aangescherpt. Deze technische basis is van onschatbare waarde geweest tijdens mijn overgang naar de dynamische wereld van digitale marketing, met name op het gebied van SEO, digitale analyse, marketingautomatisering en PPC.

Mijn passie voor duurzaamheid en groene digitale vaardigheden staat centraal in mijn werk. Ik word gedreven door de uitdaging om digitale platforms te benutten voor duurzame groei en het versterken van merken die aansluiten bij mijn waarden.

Als verhalenverteller in hart en nieren heb ik altijd plezier gevonden in het weven van verhalen die boeien en inspireren. Van het schrijven van korte verhalen tijdens mijn schooltijd tot het ontwikkelen van boeiende merkverhalen, ik begrijp de kracht van een goed verhaal. Dit creatieve enthousiasme breng ik mee, samen met een probleemoplossende instelling en een nieuwsgierige instelling – een combinatie die me wendbaar houdt in de steeds veranderende wereld van digitale marketing.

Laten we contact maken en onze visies verweven. Samen kunnen we een merkidentiteit creëren die opvalt, resoneert en vooral duurzaam groeit."

Wil je weten wat Reem voor jouw organisatie kan betekenen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Samenwerkingspartners

Dit zijn onze partners.

new-google-logo-png
Kabrita-Logo-VoorAanlevering-150x150
ShirtUp_logo
1280px-Logo_rijksoverheid_met_beeldmerk.svg
Etna_Coffee_Technologies_Logo
Swiss_Government_logo
European_Central_Bank_logo
tap 2022 dark@1500x (1) (1)
Maikel-Veldhuis (2)

Wil je meer weten over de trainees en het programma?

Maikel helpt je graag
.

Business unit manager Manager

Stuur een Whatsapp!

Adwise Academy

Kwaliteitswaarborging e-Academy & NRTO keurmerk.