‘Blijf altijd nieuwsgierig!’

Rachel Wahl over het volgen van trainingen bij Adwise Academy

Rachel Wahl (41) is Office Manager bij Brusse & Masselink, de Twentse Advocaten, en bemoeit zich naar eigen zeggen overal mee: ICT, facilitaire zaken en in toenemende mate ook met online marketing. “Ook voor ons wordt digital marketing steeds belangrijker. Omdat we op dit vlak een inhaalslag te maken hebben, volg ik verschillende trainingen bij Adwise Academy, in de regio DE autoriteit op dit gebied.”

Rachel werkt sinds 2010 bij Brusse & Masselink, de Twentse Advocaten. Ze begon als juridisch secretaresse en werkt, sinds de geboorte van haar kind ruim een jaar geleden, 24 uur in de week. Daarnaast fotografeert zij, is zij eigenaar van Wij Wonen Interieuradvies en heeft ze onlangs een E-Book op de markt gebracht. Ook heeft het thema gezondheid haar bijzondere interesse. “Ik vind het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen op allerlei vlakken. Als ik mensen een advies mag geven: blijf nieuwsgierig en blijf jezelf uitdagen!”

Rachel wil graag de online marketing van het advocatenkantoor naar een hoger niveau tillen. “Online marketing heeft de toekomst. Geen organisatie kan eigenlijk meer zonder en dat zal in de toekomst alleen nog maar belangrijker worden. Het werd hoogtijd dat ons advocatenkantoor daar ook een goede basis voor neer zou leggen. Omdat ik analytisch ben ingesteld en de psychologie achter de klantreis interessant vind, ben ik mij hierin gaan verdiepen.”

 

Optimized-Rachel_Wahl_2

Grote naam

Rachel kende Adwise al, omdat het ooit bij haar kantoor aanklopte voor juridisch advies. Bovendien is het een grote naam in de regio. “Er zit veel kennis en ervaring, dus het was voor mij een uitgemaakte zaak dat ik bij Adwise Academy moest zijn voor het volgen van digital marketing-trainingen. Het prettige is dat ze ondanks dat ze heel hard gegroeid zijn, nog altijd een heel persoonlijke benadering hebben. De lijntjes zijn er kort en de sfeer is informeel. Zo is het ook bij ons op kantoor en daar hou ik van.”

Op basis van haar kennis en skills is een mooie mix van basis en advanced trainingen samengesteld, waaronder SEO Outreach & Linkbuilding en Digital Marketing Strategie (Advanced). “In de toekomst wil ik nog Social Advertising Advanced, Google Analytics 4 en Concept & Contentmarketing doen. Bij laatstgenoemde training leer je vanuit een duidelijke strategie content bedenken. Je creëert content die niet alleen aansluit bij je eigen doelstellingen, maar die vooral relevant is voor je doelgroep(en).” Plannen genoeg dus!

Kwaliteit van de trainers

Ze is erg te spreken over de trainingen van Adwise Academy. “De trainers kunnen de materie goed en duidelijk uitleggen, waardoor je merkt dat ze veel kennis en ervaring hebben. Ik vond tot nu toe de onderdelen Strategie en Outreach & Linkbuilding het meest waardevol. Bij Strategie leer je hoe je een hele klantreis kunt uitzetten en met welke tools je kunt zorgen voor een betere klantbeleving.” 

Rachel heeft veel dingen die ze geleerd heeft tijdens de trainingen al in de praktijk kunnen toepassen. “SEO-teksten schrijven heb ik inmiddels vaker gedaan en daardoor heb ik er meer handigheid in gekregen. Dat lukt dus al aardig. Wat linkbuilding betreft ontbreekt het mij tot nu toe aan tijd om dit goed op te zetten. Dat komt online marketing slechts een onderdeel is van mijn takenpakket. Dus linkbuilding wordt nu stapje-voor-stapje doorgevoerd.”

people-55

Groei als kernwaarde

Rachel verwacht dat ze ook in de toekomst zichzelf verder zal blijven ontwikkelen. “Niet alleen op het gebied van online marketing hoor, groei is een van mijn kernwaarden. Er is nog zo veel interessants te leren!”

maikel-veldhuis

Benieuwd wat de Adwise Academy voor jou kan betekenen?

Maikel helpt je graag
.

Operationeel Manager Academy

Stuur een whatsapp!

Adwise Academy

Kwaliteitswaarborging e-Academy & NRTO keurmerk.