Nieuw in het assortiment: de training Google Workspace

Efficiencyslag, ook voor bestaande gebruikers

Vanaf komende september biedt Adwise Academy een nieuwe opleiding aan. In drie uur tijd leer je efficiënter te werken door de belangrijkste tools en functionaliteiten binnen Google Workspace optimaal te benutten.

De nieuwe Google Workspace-training van Adwise Academy wordt verzorgd door Jeffrey Oelen, de nieuwe Workspace-manager bij Adwise. De IT-specialist verhuisde een tijdje terug samen met zijn vrouw vanuit het Gooi terug naar Nijverdal, waar hij oorspronkelijk vandaan komt. Hij zocht een baan dichtbij huis en stuitte op de vacature bij Adwise. “Na jaren consultant te zijn geweest wilde ik graag een interne functie, waarbij ik mij kan focussen op één omgeving. Adwise voelt als thuiskomen. Het is een jong, innovatief bedrijf met fijne collega’s.”

Nadat hij de training Google Workspace enkele keren intern had gegeven aan zijn eigen collega’s, vroeg Maikel Veldhuis, operationeel manager bij Adwise Academy, Jeffrey of hij de training ook extern wilde verzorgen voor iedereen die met Google Workspace werkt en de functionaliteit optimaal wil benutten. “Uiteraard kon ik daar geen nee tegen zeggen. Ik geef al jaren trainingen, waaronder ook die voor Google Workspace, en er is niets leuker dan mensen iets leren. Het liefst maak ik mijn trainingen zo interactief mogelijk.”

jeffrey-oelen (1)

Efficiencyslag, ook voor bestaande gebruikers
Het gebruik van Google Workspace op de werkvloer groeit hard. Vooral jonge, innovatieve bedrijven maken er relatief vaak gebruik van, maar ook gerenommeerde namen als Bol.com en Coolblue werken met de software van Google. Adwise Academy is naar zijn weten de eerste opleider die een Google Workspace training aanbiedt voor iedereen. “Het wordt wel eens gedaan door partners, maar dan is het alleen voor hun klanten. Nu kan iedereen die meer uit Google Workspace wil halen zich aanmelden. Van secretaresse tot CEO, van zorginstelling tot de retail. Ook ervaren Google Workspace-gebruikers kan ik de training van harte aanbevelen. Medewerkers redden zich vaak wel met de samenwerkingstools, maar ze halen er vrijwel nooit alles uit. Ze kunnen altijd een efficiencyslag maken en tools beter benutten.”

Zo geeft Jeffrey bijvoorbeeld tips over het zo optimaal mogelijk indelen van je mailbox en het gebruik van mail-labels en -filters. Verder vertelt hij onder meer hoe je contactgroepen aanmaakt, agenda’s deelt en Google Meet-afspraken inplant en legt hij de verschillen uit tussen mijn drive, gedeeld met mij en gedeelde drives. Ook leert hij je hoe je met Keep digitale notities maakt en koppelt als taak aan je agenda. Dit alles zorgt ervoor dat je je productiviteit verhoogt. Daarnaast geeft hij tips over het op de juiste manier delen van documenten binnen Google Workspace, zodat dit op een veilige manier gebeurt.

maxresdefault
ADW-Academy-meet-the-trainer-jeffrey-oelen

"Medewerkers redden zich vaak wel met de samenwerkingstools, maar ze halen er vrijwel nooit alles uit. Ze kunnen altijd een efficiencyslag maken en tools beter benutten."

Jeffrey Oelen
Workspace Manager bij de Adwise Academy
ADW-Academy-meet-the-trainer-jeffrey-oelen
Jeffrey Oelen
Workspace Manager bij de Adwise Academy

Meld je aan
De training wordt in ieder geval dit jaar nog aangeboden op 29 september en 8 december en 7 februari volgend jaar. De trainingen worden blended aangeboden (zowel op locatie in Almelo als online) voor maximaal 12 personen. De kosten bedragen €295,- exclusief BTW. Direct aanmelden? Schrijf je nu in!

maikel-veldhuis

Benieuwd wat de Adwise Academy voor jou kan betekenen?

Maikel helpt je graag
.

Operationeel Manager Academy

Stuur een whatsapp!

Adwise Academy

Kwaliteitswaarborging e-Academy & NRTO keurmerk.