Loraine Seliger is onze eerste trainer van de maand!

Trainer van de maand - Maart 2023

Super trots zijn wij op onze trainer van de maand, Loraine Seliger! Als Data Marketeer bij Adwise heeft ze een schat aan ervaring opgebouwd met talloze klanten in verschillende branches. En heeft ze ontelbare trainingen gegeven op het gebied van analytics. Niet voor niks is Loraine Seliger uitgeroepen tot Trainer van de maand bij Adwise Academy!

Ze houdt ervan om nieuwe dingen uit te proberen en te experimenteren met verschillende tools en technieken. Hierdoor is ze altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Haar aanpak is zeer praktijkgericht maar met een rugzak vol met theoretische kennis.

Haar energieke persoonlijkheid en passie voor het vak maken haar trainingen tot een echte belevenis. Lesgeven zit bij haar familie in het bloed en omdat ze dagelijks met veel verschillende klanten samenwerkt, weet ze hoe ze de stof op een begrijpelijke manier kan overbrengen en iedereen op hun eigen niveau kan helpen. Ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om haar cursisten te betrekken en te inspireren, door het gebruik van veel voorbeelden en case studies uit haar eigen praktijkervaring.

loraine-sannefleur-trainer

Beoordeeld door cursisten met een 10!

Loraine werkt voor veel mooie klanten, waarmee ze vaak awards gewonnen heeft. Ze heeft ontelbare cursisten opgeleid, zowel nationaal als internationaal en is trots op de impact die ze heeft gehad. Meerdere keren ontving ze als beoordeling een 10 voor haar training!

Wil je een training volgen van Loraine of een van onze andere trainers? Bekijk ze hier!

groepsfoto-loraine
sannefleur-perik-boswerger

Wil je ook graag trainer worden bij Adwise Academy?

Sannefleur komt graag met je in contact
.

Business Unit Manager Academy

Stuur een whatsapp!

Adwise Academy

Kwaliteitswaarborging e-Academy & NRTO keurmerk.