Voorinschrijving STAP-budget

Voorinschrijving STAP-budget

.

STAP-budget

Vanaf 1 maart 2022 kan elke Nederlander éénmalig een scholing volgen t.w.v. max. €1.000,-. Hierbij kan er per kalenderjaar een aanvraag geplaatst worden. Dankzij het STAP-budget kan je bijvoorbeeld 3 verschillende trainingen t.w.v. €295,- bij ons afnemen om volledig gebruik te kunnen maken van het maximale budget.

Met onderstaand formulier kun je jouw voorinschrijving voor één of meerdere van onze opleidingen of trainingen indienen. Dankzij dit formulier kan je aangegeven welke opleiding of training je wilt volgen met het STAP-budget. 

Toelichting

Elke twee maanden is er de mogelijkheid om een aanvraag te plaatsen. Zijn de aanvragen van die twee maanden vergeven? Dan is er wellicht de volgende periode weer een nieuwe kans.
Het eerst volgende aanvraagtermijn is: 

  • 2 januari 2023: start training tussen 1 februari 2023 en 31 mei 2023

Om één van onze opleidingen of trainingen te kunnen volgen met het STAP-budget is er een aanmeldbewijs nodig. Om dit aanmeldbewijs te kunnen ontvangen dient onderstaand formulier ingevuld te worden. 

*Let op! Deze voorinschrijving is geen definitieve inschrijving.
overleg
Brainstorm
Vergaderen

Jouw voorinschrijving

In de week vóór 2 januari ontvang je van ons het STAP-aanmeldbewijs en uitleg over het aanvragen van de subsidie. Mochten wij nog aanvullende vragen hebben over jouw aanmelding, dan nemen wij contact met je op. Mocht je zelf nog vragen hebben over het STAP-budget, neem dan gerust contact met ons op.

maikel-veldhuis

Heb je hulp nodig bij je keuze, of heb je inhoudelijke vragen?

Maikel helpt je graag
.

Operationeel Manager Academy

Stuur een Whatsapp!