STAP budget

Een sterke positie op de arbeidsmarkt start met de juiste opleiding
.

STAP budget

Een sterke positie op de arbeidsmarkt start met de juiste opleiding
.

Wat is het STAP-budget?

Vanaf 1 maart 2022 wordt het STAP-budget geïntroduceerd. Elke Nederlander van 18 jaar tot AOW gerechtigde leeftijd kan een beroep doen op dit budget van maximaal €1.000 per jaar. Het STAP-budget vervangt de huidige belastingaftrek voor studiekosten. Het doel van deze regeling is dat je jezelf en je positie in de arbeidsmarkt kunt versterken.

Wat kun je met het STAP-budget?

Dankzij het STAP-budget kun je een STAP opleiding, training of mbo-, hbo-, of wo-programma volgen.  Heb je interesse in een opleiding of training binnen Digital Marketing, Digital Recruitment of Development? Bekijk dan hier ons diverse aanbod. 

 

Jouw STAP-budget

Goed om te weten
.

Om als opleider trainingen aan te kunnen bieden via het STAP-budget worden er diverse eisen gesteld. De Adwise Academy voldoet aan deze eisen waardoor je gebruik kunt maken van ons aanbod opleidingen en trainingen.

Vanuit het STAP-budget zijn er ieder kalenderjaar 6 aanvraagtermijnen van 2 maanden beschikbaar. Binnen elk aanvraagtermijn is er ruimte voor ongeveer 35.000 aanvragen. Is het budget op? Dan is aanvragen weer mogelijk bij de eerst volgende aanvraagtermijn. Op=op.

  • Per persoon kan er jaarlijks één keer gebruik gemaakt worden van het budget;
  • Is een opleiding of training duurder dan €1.000? Dan kun je bij je werkgever bijvoorbeeld een opleidingsbudget aanvragen;
  • De opleiding dient 4 weken na je aanvraag te starten en binnen 3 maanden na sluiting van het aanvraagtijdvak.
foto-marloes-jeroen

maikel-veldhuis

Vragen over jouw mogelijkheden?

Maikel helpt je graag
.

Operationeel Manager Academy

Stuur een whatsapp!