Development Basis

Wil je jouw development carrière een kickstart geven?

Voor wie?

Droom jij van een carrière als (fullstack) developer, maar lukt het je niet om dit op eigen kracht op te bouwen door het ontbreken van een relevante opleiding of ervaring? Wil je voor interessante bedrijven de allerbeste websites, apps en applicaties maken? Adwise biedt je de kans om op verschillende vakgebieden te leren van digital professionals. Je zult in alle aspecten van softwareontwikkeling opgeleid worden zodat je aan het einde van de opleiding de basisbeginselen van development beheerst. Denk aan; PHP, MySQL, Clean code schrijven, HTML/CSS, Javascript/jQuery, Laravel, ModX, SEO, Sass, Gulp, Security, Package management, Git en PHPunit. Daarnaast is er ruimte voor je eigen passie. Heb jij meer met front-end of webshops dan met backend systemen? Dan zul je je daarin ook verder gaan ontwikkelen.

development-basis

Praktische informatie

Datum

Meerdere startdata beschikbaar

Tijdstip

17.30 - 21.00

Locatie

Blended, zowel op locatie als online

Groepsomvang

Maximaal 30 deelnemers

Deelnamekosten

Wij onderzoeken vrijblijvend of je in aanmerking komt voor subsidie

Certificering

Certificaat 'Development Basisopleiding'

Direct aanmelden?

Schrijf je nu in!


Programma

Tijdens de opleiding Development Basisopleiding leiden we je aan de hand van een strak programma op tot fullstack junior developer. Daarnaast is er ruimte voor evaluatie en coach door onze vakspecialisten.

 1. Development stacks
  Het opzetten van een development stack is het begin voor gestructureerd werken. Heel belangrijk dus binnen deze opleiding. Er wordt aandacht besteed aan de verschillende opties en de voor en nadelen hiervan.

 2. Programmeren deel 1: backend
  Tijdens de introductie bespreken we kort het traject en wordt er een opdracht meegegeven die tijdens de opleiding wordt uitgevoerd. De basis van het programmeren; hier leer je over variabelen, functies, loops, if/else en hoe je dit gestructureerd neer zet.

 3. Programmeren deel 2: backend
  De basis is al gelegd en je weet hoe je moet samenwerken. Nu is het van belang om skills van het programmeren te verbeteren. In deze les komen de volgende onderdelen aan bod: MVC, OOP en API Driven Development.

 4. Programmeren deel 3: frontend
  Elke applicatie of website heeft natuurlijk een mooie voorkant nodig, hoe ontwikkel je dit en welke technieken komen hier bij kijken. We gaan hier ook de diepte in met Vue.js een frontend framework.

 5. Testen, logging, debugging
  Hoe test je software en hoe automatiseer je dit, wat moet je loggen en hoe werkt debuggen eigenlijk. Dit zijn belangrijke skills van een developer.

 6. Programmeren deel 4: backend
  In deze les behandelen we data structuren en algoritmiek. Een les waar je van probleem naar een gestructureerde oplossing gaat door middel van een juist algoritme.

 7. Security
  Hoe hou je je applicatie of website veilig, wat betekent dit en hoe implementeer je dit.

 8. Deployment
  Het live zetten van je applicatie natuurlijk een belangrijk onderdeel. Maar hoe doe je dat op een juiste manier zonder dat alles stuk gaat?

 9. E-learning personal branding en sollicitatietraining
  We maken inzichtelijk welke mogelijkheden op de arbeidsmarkt aansluiten op de opgedane expertise, jouw persoonlijke wensen en ambities. We schetsen een carrierepad en vergroten jouw kansen op de arbeidsmarkt door middel van een personal branding & sollicitatietraining.


Resultaat

Na het volgen van deze opleiding:
 • Ken je de ins & outs van het vak en je voelt je op je gemak op het gebied van Development;
 • Ben je in bezit van het Development Basisopleiding certificaat;
 • Heb je de kans op een baan bij Adwise of bij een van onze opdrachtgevers.

Studiebelasting / inspanning

De opleiding heeft een duur van 10 weken. De studiebelasting is 3 uur per week.

Training
Brainstorm
vergaderen

Onze Academy trainers

Delen graag kennis vanuit hun expertise.

Tom de Haas
Tom de Haas Learning & Development Manager
Harry van Rees
Harry van Rees Developer
Ken Sleebos
Ken Sleebos Software- & Data Engineer

Methode / Aanpak

De Adwise Academy combineert en integreert klassikale activiteiten met online trainingsmethodes, coaching en mentoring. Zo zetten wij samen met jou de volgende stap in je carrière. Onze eigen ontwikkelde opleidingsmethodiek waarbij blended learning de basis is, is gebaseerd op inzichten en bevindingen van onze cursisten en trainers en is daarnaast gecertificeerd door NRTO. Door trainingen op verschillende manieren aan te bieden zorgen we ervoor dat je de lesstof echt eigen maakt. Deze manier van lesgeven zorgt voor nauw contact tussen jou, je mede-cursisten en trainers.

Prijs en subsidiemogelijkheden

De kosten voor de opleiding bedragen: € 2.250,- excl BTW.
De overheid investeert in kennisoverdracht binnen krapteberoepen. Om die reden is het mogelijk om in sommige regio's in aanmerking te komen voor een volledige subsidie. De betreffende fondsen plannen hiervoor graag een oriënterend gesprek met je in. Enthousiast geworden? Meld je aan en wij checken geheel vrijblijvend of je in aanmerking komt voor volledige vergoeding. Of lees meer op onze subsidie pagina


Maatwerk en Incompany

Ben je op zoek naar een incompany training voor meerdere collega's? Of wil je als manager je hele team laten bijscholen? Dan is een incompany training of opleiding een slimme keuze. Wij bieden op maat gemaakte trainings- of opleidingsprogramma's die aansluiten bij jouw organisatie en mensen. Als bijkomend voordeel is een incompany training ook nog eens een stimulans voor de samenwerking binnen jouw team of bedrijf!
Ontdek jouw mogelijkheden.
Jeremy-Stam

Dit zeggen onze deelnemers

Succesverhalen
.

''De opleiding heeft er voor gezorgd dat ik de switch heb kunnen maken naar developer, een switch waarvan ik zelf nooit gedacht heb te kunnen maken''

Jeremy Stam
Junior Developer bij Evidencio
Jeremy-Stam
Jeremy Stam
Junior Developer bij Evidencio

Meld je direct aan

En wees verzekerd van een plek

maikel-veldhuis

Heb je hulp nodig bij je keuze, of heb je inhoudelijke vragen?

Maikel helpt je graag
.

Operationeel Manager Academy

Stuur een Whatsapp!

Veelgestelde vragen

en contactmogelijkheden

 • Ik twijfel over welke training of opleiding ik moet volgen, wat kan ik doen?

  Neem contact op met een van onze opleidingsadviseurs via mail ( academy@adwise.nl ) of via telefoon (0546-212811). We denken graag met je mee.

 • Kan ik een offerte ontvangen?

  Uiteraard is het mogelijk om een offerte te ontvangen van het totaal bedrag van een cursus die je wilt volgen. Je kunt het offerteverzoek mailen naar academy@adwise.nl. Wij helpen jou graag verder.

 • Ik ben ziek/ verhinderd, kan ik de training inhalen?

  Ja dit is mogelijk. Je kunt de training op een later moment inhalen. Mocht je verhinderd zijn geef dit altijd z.s.m. door, in overleg wordt gekeken naar een passend moment om de les in te halen.

  Heb je een online training gevolgd? Alle online trainingen worden opgenomen zodat je deze ook op een later moment kunt terugkijken.

 • Kan ik ook met mijn collega’s een training of opleiding volgen?

  Alle trainingen van de Adwise Academy worden ook als Incompany training gegeven. Volg met je team, afdeling of organisatie een training toegespitst op je branche en organisatie, of pak met maatwerk jullie specifieke uitdagingen aan. Neem contact met ons op voor meer informatie, we denken graag met je mee.

Adwise Academy

Kwaliteitswaarborging e-Academy & NRTO keurmerk.

Onze trainingscentra

In Almelo, Utrecht, Zwolle of Doetinchem.

Kvk 08137396
Btw nr NL 8203.08.419.B01
Iban NL52INGB0657930393

ADA-Academy-Almelo

NieuweGarage
Twentepoort West 12
7609 RD Almelo
Nederland

Telefoon: 0546 - 21 28 11
E-mail: academy@adwise.nl

ADA-Academy-Utrecht

Creative Valley
Orteliuslaan 9
7609 RD Almelo
Nederland

Telefoon: 0546 - 21 28 11
E-mail: academy@adwise.nl

ADA-Academy-Zwolle

ROOM25
Burgemeester Drijbersingel 25-U
8021 DA Zwolle
Nederland

Telefoon: 0546 - 21 28 11
E-mail: academy@adwise.nl

ADA-Academy-Doetinchem

Blend
Gasthuisstraat 13
7001 AX Doetinchem
Nederland

Telefoon: 0546 - 21 28 11
E-mail: academy@adwise.nl